Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Patru persoane decedate la Brănești; se iau în calcul toate variantele

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Patru persoane decedate la Brănești; se iau în calcul toate variantele

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Georgian Drăgan, a declarat joi că patru persoane, o femeie și trei minori, și-au pierdut viața după ce au fost lovite de tren în halta Brănești, menționând că anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv sinuciderea.

* UPDATE O femeie și trei minori, loviți de tren în halta Brănești; cele patru persoane au decedat

"O femeie cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani și-a pierdut viața. De asemenea, au decedat trei copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de către colegii mei din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București. La fața locului s-a prezentat o echipă complexă din cadrul Poliției Române formată din specialiști de la Institutul Național de Criminalistică și de la Direcția Poliției Transporturi. Cercetările sunt efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", a afirmat Georgian Drăgan.

Acesta a confirmat faptul că s-a găsit un bilet de adio asupra femeii decedate, precizând că anchetatorii încearcă să stabilească legătura de cauzalitate.

În ceea ce privește varianta sinuciderii, Drăgan a declarat că "se iau în calcul toate variantele".

Despre posibilitatea ca femeia decedată să fi fost însărcinată, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a precizat că acest aspect va fi stabilit în urma necropsiei, trupurile victimelor fiind deja transportate la Institutul de Medicină Legală.

Referindu-se la conductorul trenului, Georgian Drăgan a spus că acesta a fost înlocuit și că va fi audiat în dosarul penal deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?