Pușcăriașul Năstase s-a dus la Antena3 să spună ce ORIENTARE va avea PARTIDUL Penalului!

Pușcăriașul Năstase s-a dus la Antena3 să spună ce ORIENTARE va avea PARTIDUL Penalului!

Nu degeaba i-a făcut reclamă pe Facebook Penalul Ponta tăticului său politic, pușcăriașul Adrian Năstase! A fost un joc cu miză win-win. Practic, pușcăriașul s-a dus la Antena3, post unde Penalul nu mai are acces în prime-time, la o emisiune de top, a Alessandrei Stoicescu, pentru a-l îngropa pe Dragnea și pentru a-i sufla în aripi pupilului său. Și pentru a ne spune ce orientare va avea falanga desprinsă de Ponta din PSD.

PSD rămâne izolat pe zona stânga și poate rămâne în opoziție după alegerile parlamentare, este verdictul dat de pușcăriașul Năstase într-un interviu acordat sâmbătă seară la Antena 3.

PSD va lua în jur de 35 la sută la parlamentare, mai mult cu minus și nu are prea multe alternative decât să intre la guvernare cu PNL sau în opoziție, a spus Năstase.

Și apoi a început propaganda pro-Penal! PSD ar fi trebuit să încurajeze crearea unui partid la stânga sa, a susținut Năstase, însă acum pare tardivă o asemenea acțiune, dar că poate fi luată în calcul. Unii parlamentari ai PSD ar putea fi translați spre un astfel de partid, care mai apoi să facă o alianță cu PSD!

Este ca în cazul de pe vremuri cu Dinamo și Dinamo Victoria, unde transfera jucători, a susținut pușcăriașul.

Și a reluat și faza cu naționalismul, intens promovată de Penal pe pagina sa de Facebook! PSD trebuie să-și schimbe discursul, să meargă pe unul naționalist, a repetat Năstase ce scrisese și pe Bloul personal cu câteva zile înainte...

Despre PSD-ul lui Dragnea, numai critici

Departamentele partidului nu funcționează, trebuia acum să se lucreze, dar nu se întâmplă asta, Institutul Ovidiu Șincai nu mai lucrează.

Năstase a criticat PSD și pentru că nu dorește să nominalizeze un candidat la postul de premier cu care să se prezinte în campania electorală.

PSD are două variante. Una de a se preda lui Iohannis şi să facă guvern de mare coaliţie cu PNL sau să rămână în opoziţie. 






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria