Putin, ameninţat cu un vechi blestem evreiesc în cazul unui nou atac asupra regiunii Dnipro

Putin, ameninţat cu un vechi blestem evreiesc în cazul unui nou atac asupra regiunii Dnipro

„Ucraina este a doua ţară din lume în ceea ce priveşte numărul de altare evreieşti şi morminte ale celor drepţi. Şi ele se vor ridica în curând, iar apoi dictatorul va fi răsturnat. Putin, loveşte din nou în Dnipro şi ţi se va răspunde cu Pulsa diNura”, a avertizat Korban într-un mesaj publicat pe Facebook.

Avertismentul lui Korban survine după ce trei civili au fost ucişi în Dnipro în urma unui atac cu rachete efectuat de ruşi.

Pulsa diNura este un vechi blestem evreiesc aruncat asupra unui păcătos. Se presupune că acea persoană moare în interval de un an de la ceremonia blestemului, dar ea trebuie avertizată înainte, pentru a avea şansa să se pocăiască şi să se îndrepte.

Unii spun că acest blestem funcţionează, fiind date ca exemple decesul fostului dictator sovietic Iosif Visarionovici Stalin şi cel al fostului premier israelian Yitzhak Rabin. Stalin ar fi fost blestemat de rabinul Menachem Mendel Schneerson cu două zile înainte de moartea sa, pe 5 martie 1953. În cazul lui Yitzhak Rabin, rabinul Yossi Dayan susţine că a invocat Pulsa diNura cu puţin timp înainte ca fostul premier israelian să fie asasinat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!