Putin are o sosie special antrenată, pentru a se evita o lovitură de stat

Putin are o sosie special antrenată, pentru a se evita o lovitură de stat

Paza președintelui Vladimir Putin a selectat și antrenat o sosie pe care o folosește deseori pentru a „testa” terenul în eventualitatea pregătirii unei lovituri de stat.

Potrivit unor surse interne, sosia locuiește în complexul prezidențial de la Moscova și participă la multe întâlnirile de la Kremlin și ca „momeală” în deplasări în afara complexului.

Putin a concediat recent opt generali de rang înalt din cauza eșecurilor din Ucraina, iar acum se teme de o tentativă de asasinat, potrivit metro.co.uk.

Oficiali americani susțin că acum, campania Rusiei în Ucraina, are un deficit semnificativ la nivelul comandantului central de război pe teren.

Șefa de comunicații de la Casa Albă, Kate Bedingfield, a declarat că „există informații că Putin s-a simțit indus în eroare de armata rusă, ceea ce a dus la o tensiune persistentă între Putin și conducerea sa militară”.

O sursă a declarat pentru Star: „Știm că Putin este paranoic în ceea ce privește securitatea sa și folosirea sosiei arată doar cât de serios ia echipa lui de pază și protecție amenințarea împotriva vieții sale.”

„Nu aș fi deloc surprins dacă auzim în următoarele câteva luni că Putin a murit de un atac de cord sau o boală de lungă durată. Mă îndoiesc că vor recunoaște că a fost o lovitură internă”, a adăugat sursa.

Nu este prima dată când teoria „sosiei” devine populară online. Liderul de la Kremlin a fost chiar întrebat direct de un reporter. Putin a confirmat că i s-a oferit o sosie pentru protecție personală în timpul conflictului din Cecenia, dar că a refuzat oferta.

Mai mulți specialiști au afirmat în 2015 că Vladimir Putin a fost înlocuit cu o sosie a sa. Dovadă ar fi schimbările dramatice în înfățișarea lui, inconsecvențele în limba germană, pe care originalul o stăpânea foarte bine și divorțul de soția sa care susținea că e de „nerecunoscut”.

Momentul înlocuirii, susțineau atunci teoriile, a fost după anexarea Crimeii, în 2014, când ar fi fost otrăvit.

Alte teorii susțin că ar fi fost înlocuit în liniște într-o lovitură de stat secretă în 2015, când nu a fost văzut în public timp de 10 zile.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale