Putin, comparat cu „un traficant de droguri” de Ben Wallace. „Nu și-a atins niciun obiectiv”

Putin, comparat cu „un traficant de droguri” de Ben Wallace. „Nu și-a atins niciun obiectiv”

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace a declarat că Rusia nu și-a atins încă niciunul dintre obiectivele sale strategice în războiul său din Ucraina. El l-a comparat totodată pe președintele rus Vladimir Putin cu „un traficant de droguri” în dependența unor state de gazul rusesc, conform The Guardian .

Ben Wallace l-a comparat pe Vladimir Putin cu un traficant de droguri FOTO EPA-EFE

Potrivit lui „se estimează până în prezent că peste 25.000 de soldați ruși și-au pierdut viața”, dar numărul ar fi mult mai mare, mai exact „peste 80.000”, dacă ar fi incluși pe lângă militarii omorâți și cei răniți,capturați sau care au dezertat.

Acest lucru va avea un impact de lungă durată asupra armatei ruse și a eficienței sale viitoare de luptă. Rusia nu și-a atins încă niciunul dintre obiectivele sale strategice. Și ne aflăm acum în ziua 194 din ceea ce a fost preconizat să fie o campanie de o lună”, a declarat ninistrul britanic al Apărării.

Wallace l-a comparat pe președintele rus, Vladimir Putin, cu un traficant de droguri care face țările europene să fie dependente de gaz.

El a îndemnat la unitate pe întregul continent în timpul iernii, adăugând: „Dacă nu rămânem uniți, dacă nu facem față acum, aceste amenințări nu vor dispărea de la sine, și pentru oamenii din Praga sau Köln, dacă cedați în fața traficantului - traficantului de droguri sau a tipului care te face dependent de heroină - se va întoarce pentru mai mult în câțiva ani buni.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...