Putin, despre o posibilă discuție cu Biden: „Nu văd necesitatea”

Putin, despre o posibilă discuție cu Biden: „Nu văd necesitatea”

Liderul de la Kremlin a afirmat că nu este interesat să discute cu președintele american Joe Biden în cadrul summitului G20, care se va desfășura în luna noiembrie în Indonezia, relatează AFP, conform Agerpres .

Vladimir Putin susține că nu este interesat să discute cu Joe Biden. FOTO EPA-EFE

Nu văd necesitatea, nu există o platformă de negocieri în prezent”, a afirmat liderul de la Kremlin, în cadrul unei conferinţe de presă după summitul CSI , care a avut loc la Astana, în Kazahstan.

„Trebuie să-l întrebăm dacă este pregătit să aibă astfel de negocieri cu mine sau nu”, a mai adăugat Putin, făcând aluzie la liderul de la Casa Albă.

De asemenea, Joe Biden a afirmat, joi, 6 octombrie, că nu elimină o posibilă întrevedere cu liderul de la Kremlin în timpul summitului G20.

Asta rămâne de văzut”, a afirmat președintele american jurnaliştilor, fiind întrebat despre probabilitatea unui schimb direct de păreri cu Vladimir Putin în timpul summitului.

Anterior, Casa Albă a susținut că o asemenea întrevedere nu este imposibilă.

Fiind întrebat, vineri, dacă s-a hotărât să participe sau nu la summitul G20, liderul de la Kremlin a declarat că nu a luat încă o hotărâre.

Problema călătoriei mele acolo nu a fost încă rezolvată definitiv. Dar Rusia va participa desigur la această reuniune. În care format, ne vom gândi atunci", a susținut președintele rus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...