Putin își scoate trollul la atac?/AUR organizează duminică protest anti-Iohannis, în plină criză regională provocată de invazia Rusiei în Ucraina

Putin își scoate trollul la atac?/AUR organizează duminică protest anti-Iohannis, în plină criză regională provocată de invazia Rusiei în Ucraina

Partidul extremist AUR anunță că organizează duminică, 27 februarie, un protest împotriva președintelui Klaus Iohannis. Protestul este organizat în plină criză de securitate în regiune provocată de invazia Rusiei în Donbas, regiunea separatistă din Ucraina. Președintele Vladimir Putin a recunoscut luni prin decret independența republicilor separatiste Donețk și Luhansk, apoi a trimis trupe militare.

AUR anunță că protestul va avea loc duminică la ora 14:00, în Piața Universității din București. Aur susține că tot duminică un marș auto va porni din Ploiești spre București, începând cu ora 10:00.

AUR cere guvernului zece măsuri, printre care demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu, declanșarea stării de urgență în domeniul energiei, ridicarea stării de alertă, eliminarea tuturor restricțiilor împotriva COVID, renegocierea PNRR și a Pactului Verde cu Comisia Europeană.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”