Putin se înconjoară de rachete antiaeriene: reședința sa secretă, transformată în fortăreață VIDEO

Putin se înconjoară de rachete antiaeriene: reședința sa secretă, transformată în fortăreață VIDEO

Un videoclip publicat de canalul Russian Navalny Live condus de echipa lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse aflat în închisoare, sugerează că un sistem de rachete antiaeriene Pantsir S-1 a fost amplasat lângă reședința de vacanță a președintelui rus Vladimir Putin în Krasnaya Polyana, o suburbie a Sociului.

FOTO: pravda.com

La un kilometru de instalația antirachetă se află un complex de clădiri ce are un teren de 20 de hectare, cu un heliport și un telescaun privat, care, potrivit documentelor, aparține Gazprom, notează pravda.co.

Potrivit Navalny LIVE, aceasta este de fapt reședința secretă de iarnă a lui Putin - un loc unde acesta merge la schi.

Se pare că această cabană a fost construită pentru Jocurile Olimpice.

În ianuarie, complexele de rachete antiaeriene și tunuri Pantsyr-S1 au fost reperate în apropierea a două dintre reședințele lui Putin - în Valdai și în Novo-Ogaryovo.

Sisteme de apărare antiaeriană au fost, de asemenea, instalate pe acoperișurile mai multor clădiri din Moscova. În special, pe acoperișul Serviciului de Securitate de Stat din Moscova, pe clădirea Ministerului Apărării și pe acoperișul centrului de afaceri din Teterynsky Lane.

Se remarcă faptul că sistemele de rachete antiaeriene sunt instalate în așa fel încât să poată opri orice posibil atac asupra Moscovei din toate părțile.

Publicația "Meduza" amintește că, oficial, președintele Rusiei are trei reședințe, fără a pune la socoteală Kremlinul. Acestea sunt „Novo-Ogaryovo” în regiunea Moscova, „Bochariv Stream” în Soci, „Valdai” în regiunea Novgorod.

De asemenea, s-a raportat că autoritățile de la Moscova au început să taie păduri pentru a amplasa sisteme de apărare aeriană în apropiere de capitala rusă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale