Rabla electrocasnice etapa a 3-a

Rabla electrocasnice etapa a 3-a

Programul Național Rabla pentru Electrocasnice, etapa a 3-a, începe pe 8 iulie 2022, ora 10:00, și durează până pe 14 iulie 2022, ora 23:59, sau până la epuizarea fondurilor. Poți aplica pentru rezervarea unui voucher pentru aparatele de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Când cumperi și reciclezi, satisfacția e triplă: ai grijă de mediul înconjurător prin reducerea consumului de energie electrică, aparatul electrocasnic este colectat în mod responsabil și primești un voucher în valoare de 400 lei pentru aparatele de aer condiţionat şi uscătoare de rufe, iar pentru aspiratoare primești un voucher în valoare de 200 lei. Îți schimbi electrocasnicul vechi cu unul nou, performant.

Aer condiționat

Pe lângă zilele însorite, vara ne aduce și călduri greu de suportat și un indice al confortului scăzut. Răcorește-ți locuința și folosește voucherul rabla pentru achiziționarea unui nou aer condiționat cu reducere.

Sistemele de aer condiționat de acasă sunt de mai multe tipuri, de la sisteme centrale mari, acționate de compresoare exterioare, până la unități mici care stau pe podea. Indiferent de forma pe care o au, sistemele de aer condiționat au componente similare care ajută la transferul căldurii și al umidității din interiorul casei tale în exterior.

Întrebarea este: aer condiționat portabil sau aer condiționat fix? În funcție de preferințe și de spațiul de care dispui în locuința ta, ia decizia potrivită. Clasificarea aparatelor de aer condiționat se face în funcție de BTU care determină capacitatea de răcire pe metrul pătrat al locuinței tale. Un aer condiționat cu BTU mare este potrivit pentru locuințele mari, consumul de energie fiind mai mare, iar unul cu BTU mic indică o capacitate de răcire mai mică și este potrivit pentru răcirea unor camere mai mici.

Indiferent de ce alegi, ambele variante îți vor aduce răcoarea mult dorită și vor face ca momentele petrecute în casă pe timpul verii să fie mult mai plăcute.

Uscator rufe

Tot prin programul rabla electrocasnice îți poți cumpăra și un uscător de rufe. Voucherul rabla în valoare de 400 de lei este de ajutor atunci când vrei să scapi de grija rufelor întinse în balcon sau de umezeala provocată de acestea în timpul perioadelor reci.

Ce uscător de rufe să cumpăr?

Înainte de a-ți achiziționa un uscător de rufe, informează-te care este cel mai potrivit pentru cerințele tale. Un uscător de rufe cu pompă de căldură sau unul cu evacuare? Alege dimensiunea uscătorului apropiată de cea a mașinii de spălat dacă vrei să le montezi suprapuse. Poți opta pentru un uscător de rufe cu funcții suplimentare, filtru împotriva scamelor, programarea anticipată a uscării.

Dacă ai o familie numeroasă și multe haine de spălat și de uscat, alege un uscător semiprofesional cu o capacitate de uscare de până la 15 kg. Aceste modele sunt dotate cu senzori care opresc programul de uscare atunci când rufele sunt uscate, fără a mai fi nevoie de oprirea manuală.

Alege un uscător de rufe în funcție de bugetul tău și de funcțiile pe care le dorești.

Aspirator

Dacă ți-ai cumpărat recent o locuință sau un covor nou, sau ești în căutarea unor noi aparate electrocasnice de curățat podeaua, te întrebi ce ar trebui să alegi: un aspirator clasic sau unul cu abur care să curețe în profunzime covoarele și să igienizeze podelele? Poți să le achiziționezi individual sau poți alege un model care aspiră uscat și care are funcția de spălare a covoarelor și a canapelelor.

Aparatele obișnuite utilizează aspirația pentru a îndepărta resturile, murdăria, părul și alte particule de pe covoare. Nu se folosește apa sau un detergent lichid. Cu accesoriile care însoțesc aspiratorul, poți curăța zone mici, scări și între pernele canapelelor. Preferi aspiratoarele verticale sau cele fără sac, cu sac, cu fir sau fără fir? Fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale.

Dacă ai animale de companie sau copii mici, poate ar trebui să iei în considerare și opțiunea unui aspirator robot. Acesta te va ajuta să scapi de praf și de murdărie, dar fără a te implica la curățenie. Are avantajul că mapează locuința și poate fi programat atât prin tabletă, cât și prin telefon, astfel ai control asupra camerelor în care a fost efectuată curățenia.

Ți-ar plăcea după o zi obositoare la serviciu sau când te întorci din concediu să găsești curățenie?

Bucură-te de beneficiile programului Afm Rabla și folosește-ți voucherul pentru a-ți achiziționa electrocasnicele preferate!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...