Râca de la Antena 3 se amplifică! Răzbunarea lui Gâdea?/„Anteniștii” vor ca Radu Tudor să fie dat afară pentru că a „jignit-o” pe „doctorița-minune”, Flavia Groșan

Râca de la Antena 3 se amplifică! Răzbunarea lui Gâdea?/„Anteniștii” vor ca Radu Tudor să fie dat afară pentru că a „jignit-o” pe „doctorița-minune”, Flavia Groșan

Fanii Antena 3 distribuie pe retelele de socializare mai multe petitii prin care solicita postului condus de Mihai Gadea sa il dea afara pe Radu Tudor pentru ca a jignit-o pe „doctorita-minune”, Flavia Grosan. Victor Ciutacu, care joi a sarit sa il atace si el pe Tudor, s-a sucit si ii ia apararea acestuia.

„Noi telespectatorii cerem inlaturarea jurnalistului Radu Tudor din televiziune fara drept de a mai practica aceasta meserie deoarece acest individ emite jigniri si remarci rasiste la adresa poporului roman pe pagina sa de socializare ca persoana publica”, se arat in petitia postata pe petitieonline.com.

Ciutacu, care joi scria ca Radu Tudor „mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct ca-si permite” sa o laude pe Flavia Grosan, isi indeamna acum sustinatorii sa nu semneze petitia.

”Chiar daca valul de hate pe care si l-a luat in ultima vreme ar indica o oportunitate de neratat pentru cei pe care i-a scos din minti, a pune pe piata o petitie pentru concedierea lui Radu Tudor e gresit. La fel de gresit, in oglinda, ca apelul la diversi sponsori ai unor emisiuni sau la conducerile altor posturi tv de a-i lasa fara slujbe pe prezentatorii altor show-uri pentru ca au carait impotriva nobilelor idealuri ale sectei Martorii lui Covid. In cazul lui Radu Tudor, e fix problema lui si a Antenei 3; plus a telespectatorilor care au langa ei telecomanda. Asa ca ne potolim odata cu fixatia de a face noi ordine in ograda altora?”, a a scris Victor Ciutacu.

Miercuri seara, in timp ce Mihai Gadea o lauda la „Sinteza zilei” pe doctorita Flavia Grosan, Radu Tudor a postat pe Facebook un comentariu in care punea la indoiala integritatea psihica a medicului.

Gadea a difuzat la „Sinteza zilei” un interviu cu medicul Flavia Grosan, care sustinea ca a vindecat peste o mie de pacienti cu Covid-19 cu ajutorul unei scheme proprii de tratament. Gadea a catalogat-o drept „doctorita minune”.

Colegul de trust al lui Gadea, Radu Tudor, nu a fost deloc incantat de interviul difuzat la „Sinteza zilei” si a scris un comentariu batjocoritor la adresa doctoritei pe pagina sa de Facebook: „O intrebare pentru urmatorul caz al Colegiului Medicilor din Romania: a fost eliminata evaluarea psihologica / psihiatrica periodica pentru medicii cu aviz de libera practica?!”.

Postarea lui Radu Tudor a iscat o furtuna de comentarii, Radu Tudor primind peste 2.000 de reactii, aproape toate fiind negative.

 

 

 

Modul in care Radu Tudor a reactionat la interviul Flaviei Grosan din emisiunea lui Mihai Gadea a fost comentat de Victor Ciutacu, fost coleg si prieten cu vedetele Antena 3. Si un alt fost antenist, Ionut Cristache, a tinut sa isi dea cu parerea. Comentariile celor doi au fost postate pe pagina Sorinei Matei, care comentase satisfacuta avalansa de comentarii negative la adresa lui Radu Tudor.

„Mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct ca-si permite”, a comentat Ciutacu despre Radu Tudor.

„Nu mi-a trecut prin cap vreodata sa-ti desfiintez invitatul in timp ce era cu tine in direct”, a adaugat Ciutacu.

  

Radu Tudor a anuntat recent ca i s-a propus, din partea mai multor lideri ai PNL, sa preia conducerea TVR. Ludovic Orban a negat insa aceasta informatie, relatează Aktual24.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Așa o fi?