Racheta nord-coreeană a căzut în Marea Japoniei (Pentagon)

Racheta nord-coreeană a căzut în Marea Japoniei (Pentagon)

Ultimele două rachete lansate de Coreea de Nord au zburat peste Marea Japoniei unde ambele au căzut, potrivit informațiilor inițiale, a declarat marți un purtător de cuvânt al Pentagonului, informează Reuters.

* UPDATE Coreea de Nord a procedat la un test cu rachetă, probabil ratat

* Coreea de Nord: Al doilea test cu rachetă (agenția sud-coreeană)

Se presupune că ambele au fost rachete balistice Musudan cu rază medie, a adăugat comandantul Gary Ross într-un comunicat.

A doua rachetă lansată de Coreea de Nord miercuri a zburat aproximativ 400 km, a declarat la rândul ei armata sud-coreeană, adăugând că încă trebuie stabilit dacă lansarea a fost un succes sau eșec.

Potrivit Statului Major Interarme sud-coreean, Coreea de Sud și Statele Unite analizează atent lansarea.

Lansarea a ceea ce pare a fi o a doua rachetă Musudan cu rază medie de către Coreea de Nord a avut loc la aproape două ore după o lansare anterioară care a eșuat, a mai declarat armata sud-coreeană, adaugă Reuters.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…