RADET: Incendiu în galeriile de termoficare din zona Mihai Bravu; nu este afectată furnizarea agentului termic

RADET: Incendiu în galeriile de termoficare din zona Mihai Bravu; nu este afectată furnizarea agentului termic

Un incendiu a izbucnit duminică în galeriile de termoficare ale Magistralei 2 Sud, pe B-dul Mihai Bravu din sectorul 3 al Capitalei (de la pasajul Piața Muncii până la intersecția cu str. Baba Novac), însă RADET anunță că nu sunt afectate punctele termice aflate în apropiere, nefiind oprită furnizarea agentului termic pentru apa caldă și încălzire.

Potrivit unui comunicat al RADET, echipele sale de intervenție, dar și cele de la ISU și pompieri se află la fața locului pentru stingerea incendiului, care este în desfășurare.

Poliția Rutieră recomanda duminică dimineața șoferilor să evite deplasarea în zona Piața Muncii — Dristor, după ce la intersecția străzilor Baba Novac cu Mihai Bravu, la suprafața carosabilului, a fost observat fum ce ieșea din gurile de aerisire .

"Până la remedierea situației de către cei în drept, polițiștii rutieri vor aplica deviere în ambele sensuri, între Piața Muncii și Dristor. Recomandăm conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare pentru această zonă, respectiv str. Dristor, Calea Călărașilor — Bv. Basarabia", informează Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...