RADET închide sistemul de încălzire, începând de vineri

RADET închide sistemul de încălzire, începând de vineri

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) anunță, vineri, închiderea sistemului de încălzire, având în vedere evoluția temperaturilor exterioare din ultima perioadă.

Regia informează, într-un comunicat transmis AGERPRES, că începând cu data de 28 aprilie va iniția procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat al municipiului București.

Măsura a fost luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10°C, între orele 18,00 — 6,00", arată sursa citată.

De la această măsură fac excepție obiectivele speciale — spitale, creșe, școli, grădinițe, sere, etc. — în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

În data de 18 aprilie, RADET a decis repornirea sistemului de alimentare cu agent termic pentru încălzire având în vedere numeroasele cereri primite de la cetățeni, precum și prognoza meteo care indica temperaturi medii sub 10 grade.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…