Rădoi, adus după o gândire tipic românească: Craiova îl va plăti regeşte

Rădoi, adus după o gândire tipic românească: Craiova îl va plăti regeşte

Schimbarea antrenorului la Craiova s-a produs cu 48 de ore înaintea unui meci capital pentru olteni: returul cu Zorya Lugansk (joi, ora 20.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1) din turul III preliminar al Conference League.

Practic, în cel mai pur stil românesc, şefii clubului au sperat că această mutare va fi un „şoc“ pentru echipă, în condiţiile în care Bancu şi compania au de remontat înfrângerea din prima manşă, la Lublin (Polonia), scor 0-1. Patronul Mihai Rotaru a tot spus, în ultima perioadă, că cel mai important obiectiv al echipei, în această vară, e calificarea în grupele Conference League. O eventuală eliminare cu Zorya va pune capăt parcursului european al oltenilor din acest sezon. Ceea ce ar fi şi o lovitură financiară, dincolo de una sportivă.

I-a făcut toate poftele

Ca să bată palma cu Rădoi, patronul Rotaru i-a oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună. Şi a acceptat că Mirel, liber de contract după plecarea de la naţională în noiembrie 2021, să vină în Bănie cu stafful său. Care va fi format din Florin Constantinovici, Robert Tufişi şi Mihai Ianovschi. Primele două partide ale lui Rădoi pe banca oltenilor vor fi pe teren propriu: joi, în returul cu Zorya, apoi, duminică, cu Mioveni, în etapa a 5-a a Superligii.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf