Rădoi, adus după o gândire tipic românească: Craiova îl va plăti regeşte

Rădoi, adus după o gândire tipic românească: Craiova îl va plăti regeşte

Schimbarea antrenorului la Craiova s-a produs cu 48 de ore înaintea unui meci capital pentru olteni: returul cu Zorya Lugansk (joi, ora 20.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1) din turul III preliminar al Conference League.

Practic, în cel mai pur stil românesc, şefii clubului au sperat că această mutare va fi un „şoc“ pentru echipă, în condiţiile în care Bancu şi compania au de remontat înfrângerea din prima manşă, la Lublin (Polonia), scor 0-1. Patronul Mihai Rotaru a tot spus, în ultima perioadă, că cel mai important obiectiv al echipei, în această vară, e calificarea în grupele Conference League. O eventuală eliminare cu Zorya va pune capăt parcursului european al oltenilor din acest sezon. Ceea ce ar fi şi o lovitură financiară, dincolo de una sportivă.

I-a făcut toate poftele

Ca să bată palma cu Rădoi, patronul Rotaru i-a oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună. Şi a acceptat că Mirel, liber de contract după plecarea de la naţională în noiembrie 2021, să vină în Bănie cu stafful său. Care va fi format din Florin Constantinovici, Robert Tufişi şi Mihai Ianovschi. Primele două partide ale lui Rădoi pe banca oltenilor vor fi pe teren propriu: joi, în returul cu Zorya, apoi, duminică, cu Mioveni, în etapa a 5-a a Superligii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale