Rădoi, misiune infernală în zona arabă: A semnat cu o nouă echipă cu care se va chinui în campionat

Rădoi, misiune infernală în zona arabă: A semnat cu o nouă echipă cu care se va chinui în campionat

Mirel Rădoi (42 de ani) e printre cei mai populari români din zona Golfului Persic, iar un reportaj realizat de „Adevărul“, la Doha (Qatar) a demonstrat cât de iubit de fostul stelist în zona arabă.

Având în vedere imaginea impecabilă pe care a lăsat-o aici, cât timp a fost jucător, Rădoi a putut să se întoarcă foarte ușor în Asia, ca antrenor. Din păcate pentru el, prima sa experiență, pe banca celor de la Al-Taee, n-a fost una tocmai reușită, el fiind îndepărtat din funcție după doar 16 meciuri (7 victorii, 4 remize, 5 înfrângeri), în perioada ianuarie – mai.

Doar că, spre bucuria sa, fostul selecționer nu va sta mult timp fără angajament. Potrivit Digi Sport , Rădoi s-a înțeles deja cu Al Bataeh (Emiratele Arabe Unite). În sezonul recent încheiat, această grupare a rezistat cu greu în prima ligă, ocupând locul 12 din 14, ultimul care a asigurat salvarea de la retrogradare.

În viitorul campionat, Rădoi se va duela în întrecerea internă din Emirate cu alți doi tehnicieni români, Cosmin Olăroiu (Al-Sharjah) și Daniel Isăilă (Bani Yas).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…