Radu Banciu continuă s-o bălăcărească pe Ioana Cosma

Radu Banciu continuă s-o bălăcărească pe Ioana Cosma

„Duelul” la distanță dintre Radu Banciu, realizator de emisiune la Prima Sport, și Ioana Cosma, fostă vedetă Pro TV, continuă cu un nou episod.

După repetatele atacuri ale lui Banciu și o replică elegantă a Ioanei Cosma, a urmat o nouă tiradă a acestuia la adresa ei.

Banciu a punctat că Ioana Cosma a fost în slujba lui Gigi Becali, în cea mai mare parte a carierei sale.

„«Îl avem la telefon pe principalul finanțator al Stelei, bună ziua, domnule Becali!», asta a zis Ioana Cosma timp de 20 de ani cât a făcut carieră în presă. Pentru asta? 20 de ani nimic nu a făcut mai mult în viața ei aici punând și anii de dinainte, și anii de după. Deci când își va face bilanțul definitiv… Să zicem că va trăi 89 de ani. Cea mai mare parte a vieții i-a fost dedicată unui anume Gigi Becali, la televizor, spunând numai banalități în prezența aceluia, prezență telefonică desigur. Deci asta e toată cariera. Bă, treziți-vă, mă, fraților, un pic. Asta nu e presă.

Păi, cum să te apuci, mă, cum să faci studii, cum să citești o carte, cum să te duci într-un amfiteatru, într-o bibliotecă, ca după aia când ajungi într-o meserie tu să slujești un cioban, un ipocrit, un hoț, un corupt, toată cariera ta. Nu vi se pare puțin aiurea? Pentru ce să faci lucrul ăsta? Nouă ni se spune: «Păi, da, se uită lumea». Lasă, bă, lumea se uita la Elena Ceaușescu…”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport, conform prosport.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?