Radu Banciu, despre Sylvia Browne și cartea în care ar fi prezis criza COVID-19: „Nu toate prevestirile ei se adevereau, dar unele loveau direct la țintă”

Radu Banciu, despre Sylvia Browne și cartea în care ar fi prezis criza COVID-19: „Nu toate prevestirile ei se adevereau, dar unele loveau direct la țintă”

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, informația potrivit căreia, în cartea „Sfârșitul zilelor” scrisă în 2008, Sylvia Browne ar fi prevestit criza COVID-19 cu care se confruntă lumea în 2020.

 „Ca să nu fim așa de pesimiști, o să vă citesc ceva, dintr-o carte apărută în 2008. O carte scrisă de Sylvia Browne, care avea o viziune ieșită din comun. Nu toate prevestirile ei se adevereau, dar unele dintre ele loveau direct la țintă. O scriitoare, așadar, care a publicat în 2008, într-o carte, următoarele rânduri. «În jurul lui 2020, o boală severă asemenea unei pneumonii se va răspândi pe tot Pământul, atacând plămânii și tubii bronșici, și care va rezista oricărui tratament cunoscut. Aproape la fel de derutant decât boala în sine va fi faptul că ea va dispărea la fel de abrupt cum a și apărut, și va reveni peste 10 ani – adică în 2030 – ca apoi să dispară complet», a scris Sylvia Browne, cu cinci ani înainte să moară. În 2013 a decedat. Nu mai este prezentă”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1TV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!