Radu Banciu: Revenirea lui Gușă în PSD este un pic tardivă, întrucât partidul se destramă în 2020/VIDEO

Radu Banciu: Revenirea lui Gușă în PSD este un pic tardivă, întrucât partidul se destramă în 2020/VIDEO

Radu Banciu: Revenirea lui Gușă în PSD este un pic tardivă, întrucât partidul se destramă în 2020. Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, revenirile din PSD, printre care și cea a lui Cozmin Gușă.

De la minutul 2:

„Ne întoarcem la Cozmin Gușă, care s-a întors în PSD. El vrea să reformeze partidul din temelii, și a început cu o schiță, adică un fel de desen pe care l-a trimis mai multor membri marcanți ai PSD. De acolo începe toată treaba. Deci n-a venit să taie frunză la câini. După opinia noastră, totuși, un pic tardivă această întoarcere, întrucât partidul se destramă în 2020.
 
(...) Cu Viorica Dăncilă n-a apucat să vorbească, dar nici nu era cazul. Aici putea să fie un pic chiar mai ironic Cozmin Gușă. Revenirea în PSD și-a asumat-o Paul Stănescu și, de asemenea, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, care a oficializat această mare revenire. Practic, cum ar spune unii, mai trebuie să se întoarcă Adrian Năstase și, iată, avem iarăși un PSD mare și tare, într-un moment în care partidului nu-i merge bine. Aș face o comparație, dar poate mulți nu o înțeleg. Este ca întoarcerea lui Jeremy Menez în fotbalul francez, «copilul teribil» al fotbalului francez, care jucase mai mult timp prin străinătate, neînțelesul Jeremy Menez, care la un moment dat se trezise fără club, pentru că era prea plin de fente, prea plin de el, s-a întors în liga a doua franceză, la ultima clasată. 

(...) Cam așa poate să facă și Cozmin Gușă, care este o fostă mare vedetă, un fost mare tenor, și care se întoarce acum să pună pe roate un partid aproape pe cale de dispariție”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...