Radu Banciu, un nou atac la Simona Halep. „O mincinoasă. Într-o țară normală, o rădeai din palmares!”

Radu Banciu, un nou atac la Simona Halep. „O mincinoasă. Într-o țară normală, o rădeai din palmares!”

Radu Banciu a avut zile trecute un ”meci” cu prezentatatoarea Ioana Cosma, care îi va deveni colegă în scurt timp, și a reluat atacurile la adresa Simonei Halep. Enervat de tratamentul prea blând primit de sportiva prinsă dopată, jurnalistul a răbufnit.

Simona Halep a intrat din nou în colimatorul lui Radu Banciu. Foto Getty images

Este o rușine pentru sport Simona Halep în momentul ăsta! Că și-a prezentat nu știu ce ținută, ce vorbești, bă? După ce a fost prinsă dopată, cea mai mare rușine pentru un sportiv pe planeta asta! Ghilotina nu mai există! Cea mai mare rușine este să fii prins dopat , după aceea să înlănțui minciunile că tu nu știai.

Păi da ce, băi, ați prins vreodată pe vreunul cu evaziune fiscală sau cu corupție să spună: ‘Da, domne’, eu am furat de am rupt?’. A venit vreodată vreun Sorin Oprescu să ne spună: ‘Aveți dreptate! Acum că m-ați prins, pot să vă spun. Eu sunt cel care a luat șpagă!’. N-a recunoscut niciodată niciunul!”, a declarat Radu Banciu în emisiunea „Fotbal All Inclusive” pe care o realizază la Prima Sport.

Radu Banciu a reluat atacurile la Simona Halep. Captură TV

Radu Banciu a reluat atacurile la Simona Halep. Captură TV

„Pentru ce să sprijinim un infractor?”

Radu Banciu s-a arătat indignat și de tratamentul primit de Simona Halep după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat: „Și o ridică toată lumea… N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! V-am spus asta din prima zi în care s-a întâmplat.

Că nu avem competențele morale să ne judecăm între noi. Tot ce se spune, tot ce se scrie este fals. Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. (…) Pentru ce să sprijinim un infractor?”, a încheiat Radu Banciu.

După ce a picat testul anti-doping la US Open 2022, Simona Halep a declarat că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția. Românca și avocații ei se vor prezenta în curând la tribunalul Sport Resolutions de la Londra, pentru a încerca să scape de suspendare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?