Radu Drăgușin, băgat cu forță în scandalul pariurilor din Italia: Explicația unui breaking news

Radu Drăgușin, băgat cu forță în scandalul pariurilor din Italia: Explicația unui breaking news

Italia a fost zguduită, săptămâna trecută, de un scandal care implică mai mulți jucători anchetați pentru că ar fi pariat, ceea ce e interzis, potrivit regulamentelor internaționale. Adevărul a scris, pe larg, despre acest subiect aici. Acum, numele internaționalului român, Radu Drăgușin (21 de ani, Genoa), e implicat în această poveste. În regim de breaking-news, deși fotbalistul român nici n-a pariat, nici nu e în vizorul anchetatorilor.

Radu Drăgușin

Și, totuși, „bomba“ noastră sună așa: „Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus!“. Ce aflăm din materialul de pe gsp.ro ? Că un alt fotbalist anchetat în scandalul pariurilor, Nicolo Fagioli (22 de ani, Juventus), urmează să primească o suspendare de 7 luni, cel mai probabil. Și că, ajuns în fața anchetatorilor, ar fi spus că s-a împrumutat de la colegi – Radu Drăgușin a jucat, în trecut, la Juventus – pentru a juca la pariuri.

Am cerut bani cu împrumut de la Radu Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile“, e declarația atribuită lui Fagioli. Care e confirmată, în exclusivitate pentru gsp.ro, de Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin: „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas, n-a mai văzut banii!“.

Și cam aici se încheie implicarea lui Drăgușin în această poveste.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat