Radu Drăgușin s-a săturat să fie rezervă. Își pregătește plecarea de la Tottenham, după doar 6 luni

Radu Drăgușin s-a săturat să fie rezervă. Își pregătește plecarea de la Tottenham, după doar 6 luni

Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată la Tottenham în ultimele 5 partide, nereușind să se impună la echipa pregătită de Ange Postecoglou după transferul din iarnă. Impresarul său, Florin Manea, pune presiune pe antrenorul lui Spurs, amenințând că jucătorul va pleca dacă va continua să fie rezervă.

Radu Drăgușin trage tare la antrenamnte și cam atât. Foto Facebook

Internaționalul român a apărut doar în șase partide la echipa din Premier League și a acumulat doar 229 de minute jucate și începe să regrete alegerea sa din ianuarie, când a refuzat Napoli și Bayern Munchen pentru a ajunge la Londra. Dacă actualul cuplu de fundași, Romero și van de Ven, ar fi betonat apărarea lui Tottenham nu ar fi nimic de comentat. Dar Spurs a luat 4 cu Newcastle, 3 cu Arsenal și două cu Chelsea, numai în ultimele 3 partide, iar românul e în continuare uitat pe bancă.

Presa italiană l-a întrebat pe Florin Manea dacă fotbalistul ar putea fi tentat de o posibilă colaborare cu Antonio Conte, antrenorul despre care s-a spus că este favorit să o preia pe Napoli, fosta campioană a Italiei. Răspunsul a fost da, astfel că o plecare la finalul sezonului, după doar 6 luni petrecute la Tottenham, e luată în calcul.

Napoli îi dă tâcoale

”Conte este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ar fi o onoare pentru Drăgușin să lucreze cu el, dar deocamdată este dificil de spus ce se va întâmpla. Apoi, dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul. Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace”, a spus clar Florin Manea, pentru Radio CRC.

Agentul lui Radu Drăgușin a fost întrebat dacă pentru Radu Drăgușin ar fi fost mai bine să o aleagă pe Napoli în detrimentul lui Tottenham. Antrenorul a explicat că decizia i-a aparținut fotbalistului, însă a declarat că un viitor transfer la echipa patronată de De Laurentiis nu poate fi scos din calcul.

Tottenham primește multe goluri

”Pentru climă ar fi fost mai bine (n.r. să semneze cu Napoli), dar a fost alegerea sa. Am vorbit și cu De Laurentiis, a fost o mare onoare pentru mine. Drăgușin trebuie să aibă răbdare. Antrenorul a spus de multe ori că nu vrea să joace cu trei fundași. El știe mai bine, dar Tottenham primește multe goluri. Ai mai multă siguranță dacă joci cu trei fundași și nu vei mai primi atât de multe goluri. Pentru Drăgușin nu se schimbă nimic.

Tottenham primește multe goluri din faze fixe. Cred că Drăgușin își va găsi locul în viitor, pentru că Tottenham are nevoie de forța sa, la Genoa a marcat multe goluri cu capul. Muncește foarte mult, stă în sala de forță, se antrenează multe ore pe zi, mănâncă foarte bine, doarme devreme. A fost impresionat de profesionalismul lui Cristiano Ronaldo și încearcă să îl imite”, a spus Florin Manea la Radio CRC.

Caută soluții dacă rămâne rezervă

Florin Manea le-a mai spus o dată italienilor că, dacă Radu Drăgușin nu va ajunge titular, o despărțire de Spurs nu este imposibilă. ”Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta din partea lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli”, a adăugat Manea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”