Radu Tudor, revoltat de primirea făcută de PSD ambasadorului rus în Dâmbovița! Președintele CJ este fostul șef al SRI. Baronul județului este Țuțuianu...

Radu Tudor, revoltat de primirea făcută de PSD ambasadorului rus în Dâmbovița! Președintele CJ este fostul șef al SRI. Baronul județului este Țuțuianu...

Până și Radu Tudor este revoltat de primirea făcută de PSD ambasadorului rus în Dâmbovița! Președintele CJ este fostul șef al SRI. Baronul județului este Țuțuianu... Nimeni altul decât președintele comisiei de control a activității SRI. Interesant, nu?

Iată ce a scris Radu Tudor pe  Blogul  său:

„Un gest absolut irational si respingator a fost facut de conducerea Consiliului Judetean Dambovita, sub patronajul PSD. Dupa ce rusii de la Mechel au distrus o unitate de elita a judetului – Combinatul de Oteluri Speciale – seful CJ Dambovita, pesedistul Alexandru Oprea l-a primit cu bratele deschise pe ambasadorul Rusiei la Bucuresti Valery Kuzmin, cu dorinta publica de a continua “colaborarea economica”.

Acest gest revoltator al celor din PSD Dambovita este cu atat mai greu de suportat cu cat zeci de articole de presa, zeci de emisiuni ale tuturor televiziunilor, zeci de proteste ale angajatilor damboviteni au aratat drama uriasa generata de distrugerea intentionata de catre rusi a COS Targoviste. 

Iar ca sa existe si o bomboana pe coliva PSD Dambovita, mai adaug un detaliu : cel care l-a primit cu bratele deschise pe anti-romanul Kuzmin (remarcat prin actiuni violent anti-romanesti cat a fost ambasadorul Rusiei la Chisinau) nu este nimeni altul decat fostul sef al SRI-ului local, Alexandru Oprea, azi pesedist de vaza si presedinte al Consiliului Judetean.

Culmea, SRI care pe vremea cand Oprea era sef trimitea rapoarte potrivit carora rusii distrug intentionat combinatele de oteluri speciale romanesti pentru a elimina concurenta si a transfera totul in Rusia.”

Iata stirea publicata de agentia de presa Agerpres, ce apartine Guvernului Romaniei ….

Dâmbovița: Ambasadorul Federației Ruse în vizită în județ; s-a declarat interesat de potențialul economic al zonei

Ambasadorul Federației Ruse, Valery Kuzmin, a declarat, marți, la Târgoviște, după o întâlnire cu autoritățile locale, că vrea să afle mai mult despre potențialul economic al zonei și că mesajul pe care vrea să îl transmită este deschiderea la dialog.

”Vrem să aflăm cât mai multe despre voi, despre potențialul vostru economic. Mesajul meu este acela că suntem deschiși la dialog”, a spus ambasadorul rus.

Acesta a vizitat, marți, județul Dâmbovița, a fost la Universitatea Valahia din Târgoviște, apoi s-a întâlnit cu oficialități locale pentru a le cunoaște și a afla mai multe despre potențialul județului.

”Întâlnirea a fost una oficială, cordială, în cadrul căreia atât președintele Alexandru Oprea, cât și Excelența Sa au făcut prezentări generale ale celor două regiuni — județul Dâmbovița și, respectiv, statul rus, în perspectiva stabilirii, în viitor, a unei posibile relații de colaborare între părți. Este vizat, cu precădere, domeniul economic, dar sunt luate în considerare și alte domenii, precum cel educațional, cultural sau turistic. În acest sens, se urmărește o diversificare a relațiilor dintre cele două state, inclusiv la nivelul autorităților locale”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmbovița.

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a mulțumit ambasadorului Rusiei pentru interesul acordat județului Dâmbovița, precizând că deși întâlnirea a fost una de prezentare, discuțiile purtate reprezintă pași importanți pentru fundamentarea relațiilor bilaterale.

”Ne-am dori intensificarea relațiilor economice cu Federația Rusă. Suntem deschiși, astfel, la orice propunere venită din partea unor agenți economici din Rusia și vom sprijini, în acest sens, orice investiție în județul Dâmbovița”, a spus Oprea.

Ambasadorul Rusiei a avut întâlniri cu președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, cu prefectul Antonel Jîjîie, precum și cu primarul Târgoviștei, Cristian Stan.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa