Rădulescu (PSD): Cam 50, 60, 70% dintre români ascultă şi manele

Rădulescu (PSD): Cam 50, 60, 70% dintre români ascultă şi manele

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat luni că mai mult de jumătate dintre români ascultă şi manele şi că melodia lui Nicolae Guţă dedicată PSD este doar un cântec, nu clip electoral.

Întrebat de jurnaliştii de la Parlament dacă maneaua lui Nicolae Guţă dedicată PSD este un clip de campanie, el a spus că nu se ocupă "de chestia asta".

Cătălin Rădulescu a mai fost întrebat dacă maneaua reprezintă valoare românească. "Cam 50, 60, 70% dintre români ascultă şi manele", a răspuns el.

"Este un cântec, nu clip electoral, o manea. Eu nu sunt aşa fan astea, eu sunt mai mult pe reggae, pe alte melodii. Poate face şi un reggae music. Maneaua este foarte bună şi se adresează celor din electoratul nostru cărora le plac manele. Cred că de aici dintre dumneavoastră jumătate ascultaţi manele, ca să nu mai fiţi aşa de ipocriţi. Eu ştiu de aici din jurul meu care ascultă manele maxim. Ştiu că sunteţi manelişti şi voi (jurnaliştii -n.r.) şi vă place pe lângă altă muzică. Şi un om e complex în momentul în care îi plac toate genurile de muzică", a declarat Rădulescu.

Întrebat dacă social-democraţii sunt manelişti, el a arătat că cei din PSD ascultă toate genurile de muzică - 'operă, simfonică, dance sau club'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria