Raed Arafat: Mai multe mașini sunt blocate pe autostrada A2

Raed Arafat: Mai multe mașini sunt blocate pe autostrada A2

În jur de 20 - 30 de mașini sunt blocate pe autostrada A2, iar în prezent se intervine pentru evacuarea persoanelor care se află în aceste autovehicule, a declarat vineri pentru AGERPRES șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

"Cel mai mult acum încercăm să evacuăm pe cei care se află pe A2. Unii dintre ei i-am dus la adăposturi din parcări. Acolo au și zonă încălzită la o benzinărie, după care au plecat din nou și s-au blocat în altă parte. Lucrăm să-i scoatem de pe autostradă. Sunt în mai multe puncte. Pe unii i-au preluat pompierii, pe alții încă trebuie să îi preia. Mai sunt (n.r. mașini blocate) la km 75 până la km 86. Acolo este zona în care avem oameni blocați. Sunt zeci de mașini blocate. Pot fi în jur de 20 — 30 de mașini", a spus Arafat.

Potrivit acestuia, echipajele care intervin încearcă să îi evacueze pe cei aflați în mașinile blocate de zăpadă până la venirea nopții.

"Se lucrează intens să îi scoatem de acolo înainte să se înnopteze. Au fost utilaje care au avut ceva probleme și au trebuit să fie înlocuite, dar se lucrează pentru a-i scoate de acolo", a explicat șeful DSU.

AGERPRES/(A — autor: Roberto Stan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu