Rafael Nadal, supus unei artroscopii pentru evaluarea leziunii la şold

Rafael Nadal, supus unei artroscopii pentru evaluarea leziunii la şold

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a fost supus vineri seară unei artroscopii pentru evaluarea evoluţiei leziunii sale la şold, care l-a ţinut departe de competiţii începând din luna ianuarie, a anunţat anturajul său.

Rafael Nadal a suferit o leziune la șold

Intervenţia a fost realizată într-o clinică din Barcelona, iar rezultatele acesteia urmează să fie anunţate sâmbătă, scrie Agerpres.

Nadal, care împlineşte astăzi (sâmbătă) 37 de ani, s-a accidentat la muşchiul flexor al şoldului stâng în cursul meciului său din turul al doilea al Openului Australiei de la Melbourne, în luna ianuarie. În ciuda durerilor, el a dorit să încheie partida pierdută în trei seturi în faţa americanului Makenzie McDonald.

De atunci, campionul spaniol nu a mai avut nicio apariţie în circuitul profesionist, amânându-şi revenirea de la un turneu la altul.

Pe 18 mai , el a declarat forfait pentru turneul de la Roland Garros, competiţia sa favorită, la care a cucerit 14 dintre cele 22 de titluri de Mare Şlem din palmaresul său.

Rafael Nadal vizează o revenire în sezonul 2024, care va fi probabil ultimul din cariera sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”