Rafila: Nu m-am vaccinat anti-COVID pentru că am trecut recent prin infecţie; mă voi vaccina

Rafila: Nu m-am vaccinat anti-COVID pentru că am trecut recent prin infecţie; mă voi vaccina

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, miercuri, că nu s-a vaccinat anti-COVID pentru că a trecut recent prin infecţie, dar se va imuniza.

"Nu m-am vaccinat, pentru că, după cum ştiţi, eu am trecut prin infecţie, am ieşit din izolare pe data de 21 decembrie şi mă voi vaccina într-un interval de 30 până la 90 de zile, cum recomandă Centrul de control al bolilor din Statele Unite. Mă voi vaccina cu ambele doze de vaccin", a precizat medicul, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că face parte din categoria persoanelor care se vaccinează în prima etapă, deoarece are în continuare activitate în spital cu rezidenţii în calitate de cadru didactic.

Rafila a menţionat că nu crede că există reticenţă în privinţa vaccinării la nivelul personalului medical din spitale.

"Nu îi grăbeşte nimeni, vaccinarea nu trebuie să fie o cursă contra cronometru în ceea ce priveşte convingerea lor, dar personalul medical se va putea vaccina şi mai târziu. Deocamdată, colegii mei se vaccinează în număr mare, eu nu pot să afirm că există reticenţă la nivelul personalului medical, cel puţin din spitale. (...) Sunt convins că majoritatea cadrelor medicale se vor vaccina", a susţinut deputatul PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina