Ralf Schumacher, mărturisire despre fratele său, Michael, la 10 ani de la teribilul accident de schi

Ralf Schumacher, mărturisire despre fratele său, Michael, la 10 ani de la teribilul accident de schi

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher (48 de ani) spune că accidentul de schi al fratelui său, de şapte ori campion mondial, Michael Schumacher, a fost o experienţă tristă, care i-a schimbat şi lui viaţa.

Michael și Ralf Schumacher, pe când erau piloți de Formula 1

"Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic. Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa", a spus Ralf Schumacher.

Ralf Schumacher, care a concurat în F1 între 1997-2007 şi a câştigat şase Grand Prix-uri, nu a dezvăluit niciun detaliu cu privire la starea de sănătate a fratelui său.

Michael Schumacher, 54 de ani, s-a accidentat grav la schi în Alpii francezi acum 10 ani, pe 29 decembrie 2013, suferind leziuni grave ale creierului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?