Raluca Prună: Implicarea premierului în ce s-a întâmplat grav în sănătate - un indiciu că lucrurile nu vor fi lăsate așa

Ministrul Justiției, Raluca Prună, consideră că implicarea premierului Dacian Cioloș în "administrarea a ceea ce s-a întâmplat grav în sănătate" reprezintă un indiciu "foarte bun" că lucrurile nu vor fi lăsate așa.

"Din punctul de vedere al Guvernului, pentru că eu pot vorbi ca membru al Executivului, cred că o determinare mai mare decât aceea că premierul este direct implicat, nu în anchetă, ci în administrarea a ceea ce s-a întâmplat grav, se pare, în acest domeniu al sănătății, este un indiciu foarte bun că lucrurile nu vor fi lăsate așa", a declarat marți Raluca Prună, la ieșirea de la CSM.

Ea a cerut răbdare în ceea ce privește desfășurarea anchetei în cazul Hexi Pharma și a arătat că trebuie plecat de la premisa că se lucrează cu foarte mare responsabilitate.

"Ca jurist, ca cetățean spun că toți suntem nerăbdători, toți suntem de acord că o anchetă trebuie să se facă în timp, să acordăm timpul necesar unei anchete ca să fie o anchetă judicioasă. Aici nu ne jucăm. Este o chestiune de sănătate publică gravă și cred că, înainte de a aștepta ca în 72 de ore să pretindem că am terminat ancheta, să așteptăm — sunt termene de procedură, sunt probe de administrat", a afirmat ministrul Justiției.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi! / Ciolacu, singurul invitat la Ambasada Franței care nu a purtat mască de protecție

2 Rareş Bogdan pune degetul pe rană: „Vom asista la infectări în masă și asta din cauza incoerenței și inconștie…

3 Cică imaginile acestea ar fi de azi-noapte, din Senatul României

4 „Eu o să fiu acela care o să te îngroape lângă un porc într-un mormânt de piatră! / Un dement se angajează să-l …

5 Priviți, s-au dat de gol! / Protestatarii anti-COVID s-au oprit în fața Ambasadei Rusiei ca să aplaude