Raluca Prună, referitor la înregistrările prezentate de Sebastian Ghiță: Așa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă

Raluca Prună, referitor la înregistrările prezentate de Sebastian Ghiță: Așa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat, miercuri, în legătură cu înregistrările făcute publice de fostul deputat Sebastian Ghiță, că "așa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă".

"Le-am urmărit și nu aș dori să fac niciun fel de alt comentariu în afară de faptul că așa ceva nicăieri în lume nu se întâmplă", a declarat Raluca Prună la ieșirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

Marți, Sebastian Ghiță a prezentat o înregistrare audio care conține un dialog ce ar fi purtat de Băsescu cu un interlocutor , fostul președinte afirmând că ar avea înregistrări cu Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi și Camelia Bogdan.

Potrivit fișierului audio prezentat de Ghiță, cel care ar fi Traian Băsescu vorbește despre "stat mafiot" și declară, răspunzând unei întrebări privind dosarul Voiculescu: "Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnare, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea: Mâine îl luăm pe Mustață și intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau: Am vorbit cu Bogdan și a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, știi. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii. (...) Camelia Bogdan (...) a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de un an este schimbat și la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te știu cine ești!".

În replică, miercuri, Traian Băsescu a scris pe Facebook că aceste înregistrări sunt reale, dar editate de autor , fapt care creează unele confuzii, adăugând că nu s-a întâlnit niciodată cu judecătoarea Camelia Bogdan și nici nu a discutat cu aceasta despre dosarul lui Dan Voiculescu.

Potrivit lui Băsescu, înregistrările au fost făcute în cadrul unor discuții private în ultimele luni ale anului trecut.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...