Raluca Turcan: PNL va avea la Sibiu singura femeie președinte de consiliu județean din România

Raluca Turcan: PNL va avea la Sibiu singura femeie președinte de consiliu județean din România

Deputatul Raluca Turcan, vicepreședinte PNL, a anunțat luni, într-o conferință de presă, că Daniela Cîmpean este singura femeie președinte de consiliu județean din România, ea urmând să fie desemnată în această funcție la Sibiu.

CJ Sibiu va fi condus de președinta liberală Daniela Cîmpean, fost consilier județean și de vicepreședintele liberal Marcel Luca, care își păstrează astfel funcția încă un mandat, precum și de un vicepreședinte al FDGR.

"Împreună cu partenerii din FDGR am decis constituirea unei majorități în administrația județului și a municipiului Sibiu. Ca urmare, PNL va propune funcția de președinte al Consiliului Județean, în persoana doamnei Daniela Cîmpean, și de vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu", a declarat Raluca Turcan.

Liderul județean al PNL Sibiu, Raluca Turcan a arătat că, potrivit numărătorii paralele a liberalilor, PNL a obținut, la Consiliul Județean, 33,57 % din voturi, PSD — 29,05 % și Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) — 19,35 %.

Potrivit Ralucăi Turcan, "cu foarte multă muncă, Partidul Național Liberal a devenit principala forță politică la nivelul județului Sibiu", având președintele și vicepreședintele CJ, primarul municipiului Mediaș, viceprimar la municipiul Sibiu și în total 32 de primari din 64 de localități, mai mult cu doi primari față de situația de dinainte de scrutin.

PNL își menține un viceprimar în Primăria Municipiului Sibiu, deocamdată acest nume nu se cunoaște, urmând să aibă loc discuții cu primarul FDGR, Astrid Fodor.

"În municipiul Sibiu, o vom susține pe doamna primar Astrid Fodor dintr-o poziție de viceprimar. Vom propune în aceste funcții oameni integri și profesioniști care să urmărească, pas cu pas, interesele sibienilor", a mai spus Raluca Turcan.

Liderul liberal a mulțumit sibienilor pentru votul dat duminică.

"Vreau să mulțumesc sibienilor și să îi asigur că sunt conștientă de faptul că trebuie să ne ridicăm în permanență la așteptările lor. Am venit cu o echipă de oameni tineri, integri, oameni cu proiecte", a concluzionat Raluca Turcan.

AGERPRES/(A,AS-autor: Isabela Paulescu, editor: Diana Dumitru, editor online: Simona Aruștei)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…