Rămășite umane găsite aproape de zona în care este căutat actorul britanic Julian Sands, dispărut de cinci luni

Rămășite umane găsite aproape de zona în care este căutat actorul britanic Julian Sands, dispărut de cinci luni

Rămășițe umane au fost găsite în sălbăticia californiană, în apropierea zonei în care este căutat actorul Julian Sands, dispărut din luna ianuarie a acestui an, potrivit CNN .

Julian Sands. FOTO EPA EFE

Descoperirea a fost făcută de câțiva turiști, sâmbătă, în zona sălbatică a muntelui Baldy din sudul Californiei, aproape de perimetrul în care anchetatorii îl caută pe actorul britanic dispărut în timpul unei drumeții, în urmă cu cinci luni.

Potrivit unui comunicat transmis de Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino, turiștii care au găsit rămășițele au contactat secția șerifului din Fontana.

Identificarea rămășițelor urmează să fie finalizată săptămâna viitoare.

De negăsit

Actorul, pe care publicul l-a apreciat, printre altele, în „Smallville” sau filmul horror „Warlock”, nu a mai fost văzut de când a plecat în ianuarie într-o drumeție în Munții San Gabriel , la nord-est de Los Angeles.

Căutarea sa s-a focusat pe Muntele Baldy, după ce specialiștii au urmărit semnalele de pe telefonul său mobil până în acea zonă, însă acțiunea, la care au participat și peste 80 de voluntari, două elicoptere și echipaje cu drone, a fost una dificilă, în mare parte inactivă, din cauza vremii nefavorabile (inclusiv pericol de avalanșă) și condițiilor de teren aspre.

Căutările au fost reluate sâmbăta trecută, dar porțiuni ale muntelui rămân în continuare inaccesibile din cauza condițiilor alpine extreme, potrivit autorităților.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat