Ramona Mănescu rămâne cu Viorica Dăncilă: Îmi asum să rămân în continuare în Guvern. Sunt convinsă că voi fi exclusă din partid. Nu trec la PSD

Ramona Mănescu rămâne cu Viorica Dăncilă: Îmi asum să rămân în continuare în Guvern. Sunt convinsă că voi fi exclusă din partid. Nu trec la PSD

Ramona Mănescu a declarat, la Digi24, că va rămâne în Guvern, în pofida cererii lui Călin Popescu Tăriceanu ca toți miniștrii ALDE să părăsească Executivul, scrie G4Media:

 
”Am acceptat această onoare de a fi ministru și cred că e foarte important să fim parteneri serioși până la capăt. Îmi asum să rămân în continuare în Guvern (…) Sunt convinsă că domnul Tăriceanu va face ce a spus (să îi excludă pe miniștrii ALDE care nu pleacă din Guvern, n.red.) și îmi asum să pierd eu, ca să nu piardă România pe plan extern. Nu trec la PSD”, a declarat Ramona Mănescu.

În contextul crizei politice izbucnite luni, în urma ruperii alianței PSD-ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a fost întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla cu Ramona Mănescu dacă va refuza să își dea marți demisia din Guvern.

Liderul ALDE a spus că nu cunoaște astfel cazuri de miniștri care să nu iasă de la guvernare, dar că, în situația în care vor exista astfel de exemple, aceștia vor fi excluși din partid.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente