Ramona Păuleanu, despre relația cu avocatul Adrian Cuculis: „Cuplurile trebuie să știe că se vor certa îngrozitor”

Ramona Păuleanu, despre relația cu avocatul Adrian Cuculis: „Cuplurile trebuie să știe că se vor certa îngrozitor”

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo, care a părăsit Antena 1, după numai trei luni, a vorbit despre despre cum își împart ea și Adrian Cuculis responsabilitățile de părinți, dar și despre perioada plină de provocări de după venirea gemenilor lor pe lume.

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo, a părăsit Antena 1 după numai trei luni

Ea a recunoscut că a trecut prin clipe dificile în relația de cuplu, pe care o are cu avocatul Adrian Cuculis.

„Cuplurile trebuie să știe că se vor certa îngrozitor, cel puțin marea majoritate, după venirea primului copil sau gemenilor, cum a fost cazul nostru. Nu am avut niciodată discuții atât de aprinse, atât de dramatice și atât de importante, le spuneam eu, cum le-am avut pe cele de după copii. De ce? Eram foarte obosiți, foarte stresați. Sunt foarte multe schimbări în viața ta și nu le mai gestionezi corect. Noi am avut și o situație aparte, foarte complicată, dar și dacă nu era asta, tot ne-am fi certat precum chiorii. Eram foarte obosiți, nu dormeam nopțile, nu știam cu ce se mănâncă, încercam să ne descurcăm, era totul greu și nu reușeam să vorbim normal și calm. Urlam, explodam de la nimic pentru că ne interpretam greșit”, a dezvăluit jurnalista pentru unica.ro.

Ramona Păuleanu mărturisește că lucrurile au intrat treptat pe un făgaș firesc, dar recunoaște că primii doi ani au fost cu multe provocări.

„După doi ani vedem o schimbare, lucrurile sunt mai ușoare. Dormim toată noaptea, te înțelegi cu cei mici, există comunicare, încep să vorbească. Dar până acum a fost o piatră de încercare foarte, foarte grea”, a mai declarat Ramona.

„Multă lume nu vorbește despre asta pentru că se consideră aparte, consideră că se întâmplă în puține case și că arată cât de slabă este relația lor, dar nu este adevărat! Dacă ai curajul să vorbești despre asta, vei descoperi că foarte mulți părinți, cel puțin în primul an de viață al copiilor, trec prin asta, se ceartă îngrozitor”, dezvăluie prezentatoarea.

Ramona a decis să iasă din televiziune și se va dedica unui alt proiect, un podcast pentru mămici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat