Rapid - FCU Craiova 1-2. Primul eșec pentru giuleșteni pe teren propriu. Van der Vaart, spectator de lux la meci

Rapid - FCU Craiova 1-2. Primul eșec pentru giuleșteni pe teren propriu. Van der Vaart, spectator de lux la meci

Spectacol total în Giulești acolo unde oltenii au reușit să spargă gheața și au trecut de fortăreața alb-vișinie. La meci a asistat și un fost celebru fotbalist olandez.

FOTO Sport.ro

FCU Craiova a reușit să câștige pe unul din cele mai grele terenuri din acest sezon, la Rapid București. Nicolo Napoli a bifat a doua victorie consecutivă pe banca oltenilor și le-a administrat giuleștenilor prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

Cel mai rapid gol din Liga 1

Toate planurile lui Adrian Mutu au fost date peste cap în primele 45 de secunde de la începerea meciului, atunci când Bauza a deschis scorul cu o lovitură de cap. Cele două formații nici nu și-au intrat bine în ritm pe teren și Baeten a executat o lovitură de la colțul terenului servindu-l perfect pe Juan Bauza care nu a ratat din fața careului mic.

Bauza a bifat astfel cel mai rapid gol al sezonului, în secunda 45, devansându-l pe Sebastian Mailat care etapa trecută reușise să deschidă scorul pentru FC Botoșani în secunda 54, în confruntarea cu Petrolul, scor 5-0.

Până la finalul primei reprize, elevii lui Mutu nu au reușit să riposteze, oltenii reușind să aibă mai mai mult posesia balonului. În minutul 57 Radu Negru a centrat perfect în zona de 11 metri și Bahassa a șutat direct sub transversală. Rapid a redus din handicap pe final după reușita de senzație a lui Paul Iacob, însă nu au reușit să întoarcă scorul.

FCU Craiova se apropie la doar 3 puncte de ultimul loc de play-off, în timp ce Rapid își păstrează, pentru moment, poziția pe podium la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Cu o victorie pe teren propriu în această seară, giuleștenii erau calificați matematic în play-off.

Van der Vaart, spectator de lux pe stadionul din Giulești

Fostul mare internațional olandez, în vârstă de 39 de ani, a fost prezent la meciul de vineri seară. El este partenerul unei hanbaliste care evoluează pentru CS Rapid, Estavana Polman. Van der Vaart a fost impresionat de galeria Rapidului la meciurile de handbal și a vrut să vadă și un meci de fotbal al giuleștenilor.

„Vreau să văd și echipa de fotbal. Știu că Adrian Mutu este la Rapid, am jucat contra lui. Handbalul este frumos, dar fotbalul este în inima mea, așa că vreau să văd și niște fotbal”, declara Van der Vaart în urmă cu ceva vreme.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă