Rapid - CFR Cluj 3-1. Spectacol în Giulești! Rapid răpune campioana și o scoate din lupta la titlu

Rapid - CFR Cluj 3-1. Spectacol în Giulești! Rapid răpune campioana și o scoate din lupta la titlu

Rapid este de neînvins pe teren propriu și continuă să spere la un loc care o poate duce în cupele europene după ce a răpus campioana și vicecampioana din sezonul trecut, în ultimele două etape.

FOTO Mediafax

După ce a avut un început foarte slab de play-off, formația antrenată de Adrian Mutu a reușit o revenire spectaculoasă în ultimele 2 etape după ce a învins-o pe FCSB. Giuleștenii veneau după 2 eșecuri consecutive iar fanii deja își pierduseră răbdarea cu tehnicianul căruia i-au cerut demisia.

Adrian Mutu a demonstrat din nou că are stofă de mare antrenor și i-a repus rapid pe picioare pe elevii săi care au făcut un meci bun și în fața unei campioane parcă stoarsă de puteri după 5 sezoane în care a dominat campionatul.

Giuleștenii au deschis rapid scorul după ce Ioniță a căzut în careul advers și arbitrul a arătat punctul cu var. Dugandzic a punctat de la 11 metri fără emoții și a deschis recitalul de goluri într-o atmosferă spectaculoasă a fanilor veniți să își susțină echipa.

În minutul 12, avantajul giuleștenilor a fost dublat de Kait care a șutat plasat mingea de la 22 de metri. După doar 3 minute de la repunerea mingii la jumătatea terenului, CFR Cluj a redus din handicap prin Braun care a marcat deși intenția sa a fost să îi centreze lui Janga, care a trecut pe sub balon.

Când toată lumea aștepta deja venirea pauzei, Dugandzic a reușit dubla, în prelungirile primei reprize după o deviere în careu de lângă Țîru și l-a trimis pe Dan Petrescu direct la cabine înainte de fluierul final al arbitrului.

În minutul 58 a avut loc o fază la care Dan Petrescu a cerut insistent lovitură de la 11 metri după ce mingea l-a lovit în mână pe Junior Morais. Arbitrul nu a acordat penalty, ci doar lovitură liberă pentru gazde. Până la final CFR Cluj s-a avântat în atac însă fără a-și mai creea mari șanse de a reduce din diferență.

Rapid bifează a doua victorie consecutivă pe teren propriu și se apropie la un punct de Univ. Craiova care a pierdut ieri seară cu FCSB. Giuleștenii reintră în calcul și pentru locul 3, ocupat de CFR Cluj, aflată la distanță de 4 puncte.

Pentru echipa antrenată de Dan Petrescu este un sezon aproape ratat complet. După eliminarea din semifinala Cupei României, a venit al doilea eșec consecutiv din campionat care o lasă pe CFR Cluj la 5 puncte în spatele liderului cu doar 4 etape înainte de final.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…