Rapid -FC Botoșani 1-1. Junior Morais aduce un punct giuleștenilor cu un gol superb de la 25 de metri

Rapid -FC Botoșani 1-1. Junior Morais aduce un punct giuleștenilor cu un gol superb de la 25 de metri

Rapid București reușește să obțină un egal nesperat după ce FC Botoșani s-a aflat în avantaj din minutul 38 grație golului marcat de Țigănașu. Giuleștenii au egalat cu doar 5 minute înainte de final prin reușita de senzație a lui Junior Morais.

Rapid -FC Botoșani 1-1 Junior Morais aduce un punct giuleștenilor cu un gol superb de la 25 de metri

Echipa antrenată de Adrian Mutu pornea înaintea meciului ca favorită clară, având victorii pe linie acasă în noul sezon din Superligă. Rapid a obținut prima remiză din acest sezon pe teren propriu, după ce Botoșani a deschis scorul în minutul 38 prin Țigănașu. Pe final de meci, giuleștenii au fost mai activi în ofensivă, iar Junior Morais a restabilit egalitatea cu doar 5 minute înainte de finalul celor 90 de minute de joc.

Rapid rămâne pe poziția secundă în campionat, la 2 puncte în spatele liderului Farul Constanța, formație care va juca mâine seară în deplasare la Sepsi. De cealaltă parte, FC Botoșani continuă începutul de sezon dezastruos, fiind pe locul 13, cu doar 14 puncte acumulate în 12 partide. Este a doua remiză consecutivă pentru formația antrenată de Mihai Teja.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?