Rapid a deschis „taraba“ din Giulești: Mutu a pierdut un om de bază

Rapid a deschis „taraba“ din Giulești: Mutu a pierdut un om de bază

Clubul Rapid a anunţat într-un comunicat de presă, publicat pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului Antonio Sefer (23 de ani) la Hapoel Beer Sheva, vicecampioana Israelului, la care mai evoluează atacantul Adrian Păun.

Adrian Mutu, antrenor Rapid

"Unul dintre cei mai vechi jucători ai Rapidului, Antonio Sefer, s-a transferat astăzi în prima ligă israeliană, la Hapoel Beer Sheva. Toni a trăit alături de Rapid momente superbe, promovările din a Liga III-a şi Liga a II-a, fiind mai mereu un om de bază. Mulţumim pentru tot, Toni! Îţi urăm mult succes şi rămâi mereu unul dintre noi", se menţionează pe site-ul citat.

Într-o declaraţie publicată pe pagina oficială de Facebook a clubului Hapoel Beer Sheva, Antonio Sefer a spus că este fericit de alegerea făcută.

"Sunt foarte fericit să mă alătur clubului Hapoel Beer Sheva şi să încep un nou capitol în cariera mea. Am primit mesaje de încurajare de la fani şi abia aştept să îi cunosc. Sper să acumulăm experienţe interesante împreună", a afirmat Sefer.

Antonio Sefer

Antonio Sefer

Antonio Sefer a semnat un contract valabil patru sezoane cu Hapoel Beer Sheva. Gruparea israeliană a încercat să îl achiziţioneze pe jucătorul român şi în pauza competiţională din iarnă, însă atunci nu s-a ajuns la un acord între cele două părţi.

Legitimat în februarie 2019, Antonio Sefer mai avea contract cu Rapid până în 2025. El a evoluat în 141 de meciuri în tricoul alb-vişiniu, reuşind 19 goluri şi 17 pase decisive.

Până acum, gruparea giuleşteană s-a despărţit de patru jucători: Ljuban Crepulja, Damien Dussaut, Younes Bnou Marzouk şi Antonio Sefer. În perspectiva următorului sezon, Rapid a transferat trei jucători: Omar El Sawy (ultima oară la FK Csikszereda), Răzvan Oaidă (FCSB) şi Christopher Braun (CFR Cluj).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat