Rapid a smuls un egal la Ferencvaros, în Liga Campionilor la handbal feminin. De la formația bucureșteană au lipsit câteva jucătoare de bază

Rapid a smuls un egal la Ferencvaros, în Liga Campionilor la handbal feminin. De la formația bucureșteană au lipsit câteva jucătoare de bază

CS Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu formaţia maghiară FTC Rail Cargo Hungaria, 24-24 (10-14), sâmbătă seara, în deplasare, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Fetele de la Rapid s-au descurcat admirabil în deplasarea de la Ferencvaros FOTO Facebook

Deşi nu a putut conta pe câteva jucătoare de bază, precum Eliza Buceschi, Orlane Kanor şi Estavana Polman, vicecampioana României a smuls un egal în faţa vicecampioanei Europei , deşi nu a lipsit mult să obţină chiar victoria.

Ferencvaros a început în forţă şi a condus cu 3-0, Rapid a egalat (3-3), dar gazdele au dominat jocul şi au intrat la pauză cu un avans de patru goluri (14-10), după ce au condus şi la o diferenţă de şase lungimi (11-5).

Fradi a avut şase goluri avans şi după pauză, 20-14, dar Rapid a reuşit să se apropie pe tabelă şi a egalat pe final, 22-22 (53). La 24-24, Rapid a avut de două ori şanse de a trece în avantaj, dar Sorina Grozav şi apoi Andjela Janjusevic (cu 22 de secunde înainte de final) au ratat.

Maghiara Dorina Korsos a fost cea mai bună marcatoare a Rapidului , cu 6 goluri, Alicia Fernandez Fraga a reuşit 4, Andjela Janjusevic a înscris 3, Marta Lopez Herrero 3, Albertina Da Cruz Kassoma 3, Sorina Grozav 2, Alexandra Badea 2, Lara Gonzalez Ortega 1.

Diana Ciucă a avut 7 intervenţii (28%), iar Ivana Kapitanovic a avut 6 (54,55%). Pentru gazde au înscris Andrea Lekic 6 goluri, Katrin Gitta Klujber 5, Emily Bolk 5, Antje Angela Malestein 4, Anett Kisfaludy 1, Julia Harsfalvi 1, Greta Marton 1, Dragana Cvijic 1.

Blanka Bode-Biro a apărat 13 aruncări (36,11%), iar Virag Meszaros a parat un şut. Meciul a fost arbitrat de nord-macedonenii Ismailj Metalari şi Nenad Nikolovski, iar delegat EHF a fost slovena Anja Freser.

În alte meciuri jucate sâmbătă, campioana Vipers Kristiansand a pierdut acasă cu Team Esbjerg, scor 37-38, iar Metz Handball a surclasat-o pe MKS Zaglebie Lubin cu 42-26. Duminică se va juca meciul Ikast Handbold - Krim Mercator Ljubljana. În etapa a cincea, Rapid va juca tot în deplasare, cu Metz Handball, pe 22 octombrie.

Clasament

1. Krim Mercator Ljubljana 6 puncte (3 jocuri) 2. Ikast Handbold 6 (3) 3. Team Esbjerg 6 (4) 4. Metz Handball 4 (4) 5. Vipers Kristiansand 4 (4) 6. CS Rapid 3 (4) 7. FTC-Rail Cargo Hungaria 1 (4) 8. MKS Zaglebie Lubin 0 (4)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat