Rapid ia ce refuză FCSB: Transfer anunțat cu surle și trâmbițe de echipa lui Mutu FOTO

Rapid ia ce refuză FCSB: Transfer anunțat cu surle și trâmbițe de echipa lui Mutu FOTO

Rapid a perfectat cel de-al patrulea transfer al verii, fundaşul Iulian Cristea, fost la FCSB, semnând, din postura de jucător liber, un contract pentru următoarele două sezoane, a anunţat gruparea giuleşteană.

Adrian Mutu, antrenor Rapid

"Mă bucur că am ales acest club de tradiţie din ţară şi sper să facem performanţă împreună. Sunt mândru de faptul că am primit această ofertă. Vin de la o rivală, dar acum îmi doresc să dau totul pentru Rapid. E o atmosferă deosebită în Giuleşti, un public foarte frumos care te face să ţi se ridice părul de pe mâini", a declarat fundaşul de 28 de ani pentru site-ul oficial clubului.

În vârstă de 28 de ani, Cristea a crescut la juniorii lui Gaz Metan Mediaş, iar din 2013 a jucat pentru formaţia de seniori a medieşenilor. În 2019, Iulian a fost transferat la FCSB, formaţie pentru care a evoluat în ultimele patru sezoane şi jumătate.

Cristea jpg

Pentru echipa naţională a României, Cristea a jucat patru meciuri, iar pentru formaţia U21 a bifat şase prezenţe.

Iulian Cristea reprezintă cel de-al patrulea transfer pentru echipa Rapid în această vară, după Omar El Sawy (ultima oară la FK Csikszereda), Răzvan Oaidă (FCSB) şi Christopher Braun (CFR Cluj).

La capitolul plecări, până acum, gruparea giuleşteană s-a despărţit de patru jucători: Ljuban Crepulja, Damien Dussaut, Younes Bnou Marzouk şi Antonio Sefer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat