Rapid, început perfect, final dezastruos pe terenul lui Krim. Șanse mici de calificare în „sferturile” Ligii Campionilor

Rapid, început perfect, final dezastruos pe terenul lui Krim. Șanse mici de calificare în „sferturile” Ligii Campionilor

Rapid a pierdut pe terenul lui Krim, scor 24-29, în manșa tur a play-off-ului pentru „sferturile” de finală ale Ligii Campionilor. Asta după ce a condus cu 10-5 după 20 de minute de joc.

Kim Rasmussen promite revanșa la meciul-retur cu Krim. Foto Sportpictures

Manșa-tur a play-off-ului pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor a început perfect pentru Rapid. Giuleștencele au arătat forță și dorință în joc, la primul meci cu antrenorul Kim Rasmussen pe banca tehnică în Europa: 3-0, 4-1, 9-4 și 10-5. După 20 de minute, jocul handbalistelor noastre s-a rupt, gazdele și-au revenit și au recuperat ecartul pentru 10-10.

Repriză secundă de coșmar pentru Rapid

Totuși, prima repriză s-a încheiat cu Rapid în avantaj minim, 13-12. În minutul 34, slovenele au ajuns pentru prima dată la conducere, 16-15, după care s-au distanțat încet, dar sigur: 20-17 (min. 42), 25-21 (53) și 29-24 la final pentru Krim Ljubljana. O repriză secundă de coșmar pentru jucătoarele vișinii, care au limitat proporțiile scorului grație unor sclipiri de moment.

Manșa-secundă se joacă duminică, 26 martie, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din București. Chiar dacă evoluția din partea a doua a jocului pare că nu le dă nicio șansă rapidistelor în retur, cu o atitudine potrivită și cu un public magic în tribune, fetele noastre pot întoarce soarta calificării în favoarea lor. Mirajul unui sfert de finală în Liga Campionilor e prea mare ca să nu lupți până în ultima secundă!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”