Rapidistul Săpunaru, înaintea derby-ului cu FCSB. „Trebuie să fim mai răi în teren“

Rapidistul Săpunaru, înaintea derby-ului cu FCSB. „Trebuie să fim mai răi în teren“

Căpitanul echipei FC Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în derby-ul cu FCSB el şi colegii săi trebuie să fie "mai răi în teren".

"A fost o săptămână grea pentru că nu avem rezultatele pe care ni le-am dorit. Acum urmează un meci important pe care trebuie să-l câştigăm pentru noi şi publicul nostru. Cu FCSB ar fi o victorie de moral pentru noi în primul rând, pentru că până acum în play-off n-am reuşit să câştigăm niciun meci, chiar dacă am jucat senzaţional cu CFR. Nu ştiu dacă ar trebui să facem ceva în plus, dar ar fi bine să ne dăruim mai mult şi să fim mai răi în teren, să tratăm fotbalul un pic mai serios în anumite faze ale jocului", a explicat Săpunaru, scrie Agerpres.

"E un derby pe care trebuie să-l câştigăm. Adversarii sunt în formă, au o echipă bună, au rezultate, dar sperăm că se opresc aici. FCSB e o echipă bună a campionatului, trebuie să ne luăm măsuri, dar nu ştiu de ce ar trebui să fie o echipă de speriat. Florinel Coman cred că ar merita convocat la echipa naţională după cum joacă, şi-a revenit... însă pe noi ne interesează mai mult ce vom face noi în teren, nu adversarii. Noi trebuie să blocăm o echipă întreagă, nu un singur jucător", a adăugat fundaşul.

Căpitanul formaţiei giuleştene a menţionat că atmosfera s-a calmat după episodul de după înfrângerea cu Universitatea Craiova de săptămâna trecută când suporterii i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

"Cred că lucrurile s-au calmat până la urmă. Toţi cei care vor fi în tribune, împreună cu noi, ne dorim victoria. Eu zic că Rapid e cea mai grea echipă din România la care să fii antrenor sau jucător", a precizat Cristian Săpunaru.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCSB, duminică, de la ora 20:30, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Superligii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep