Rapperul Sean „Diddy” Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

Rapperul Sean „Diddy” Combs, surprins de camerele video agresând-o fizic pe fosta sa iubită

O înregistrare video din 2016 îl arată pe Sean „Diddy” Combs apucând-o, împingând-o, târând-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, în timpul unei altercații.

Sean Combs (Puff Daddy) . Foto: Arhiva Adevărul

Imaginile, compilate din mai multe unghiuri de filmare, datate 5 martie 2016, par să îl arate pe rapperul, producător și mogulul de afaceri în timpul unui incident care, potrivit plângerii lui Ventura, a avut loc la hotelul InterContinental din Century City, Los Angeles, acum închis. CNN a verificat locația pe baza unor fotografii disponibile public ale interiorului fostului hotel, scrie edition.cnn.

În filmare, Ventura iese dintr-o cameră de hotel și se îndreaptă spre lift. Combs, ținând un prosop în jurul taliei, aleargă pe un hol după femeie. Acesta o apucă de ceafă și o aruncă la podea. Ținând încă prosopul cu o mână, se întoarce apoi să o lovească, se arată în înregistrare.

În timp ce Ventura este la pământ, Combs recuperează o geantă și o valiză de la etajul de lângă lifturi. El se întoarce și o lovește din nou pe Ventura în timp ce aceasta zace nemișcată pe podea. Între cele două lovituri trec aproximativ patru secunde, potrivit înregistrării video. Apoi o trage pentru scurt timp pe Ventura de tricou spre o cameră înainte de a pleca.

Ventura este apoi văzută cum se ridică încet în picioare. Ea adună obiecte de pe podea și se mișcă pentru a ridica un telefon de pe peretele holului, lângă lifturi. Combs, încă în prosop și șosete, se întoarce. O oglindă aflată chiar vizavi de camera de supraveghere îl arată pe Combs părând să o împingă pe Ventura.

Câteva secunde mai târziu, el se așează pe un scaun, ia un obiect de pe o masă și îl aruncă cu forța spre Ventura. Combs este văzut îndepărtându-se, apoi se întoarce din nou spre Ventura când ușa liftului se deschide și cineva pare să iasă.

Ventura, care a ajuns la o înțelegere nedivulgată cu Combs, a refuzat să comenteze videoclipul obținut de CNN.

Avocatul lui Ventura, Douglas H. Wigdor, a declarat: „Videoclipul sfâșietor nu a făcut decât să confirme și mai mult comportamentul deranjant și prădător al domnului Combs. Cuvintele nu pot exprima curajul și tăria de caracter de care a dat dovadă doamna Ventura când a ieșit în față pentru a scoate acest lucru la lumină”.

Procesul intentat de Ventura

Combs și Ventura, un model și cântăreață cunoscută pentru melodii precum „Me & U”, au avut o relație intermitentă în perioada 2007 - 2018. Cei doi au fost fotografiați împreună la premiera din Los Angeles a filmului „A Perfect Match”, pe 7 martie 2016.

Potrivit plângerii lui Ventura, care a citat altercația ca având loc „în jurul lunii martie 2016”, Combs a devenit „extrem de intoxicat și a lovit-o pe doamna Ventura în față, provocându-i o vânătaie la ochi”.

După ce Combs a adormit, Ventura a încercat să părăsească camera de hotel, dar s-a trezit și „a urmărit-o pe holul hotelului în timp ce țipa la ea”, se arată în plângere.

El s-a agățat de ea, apoi a luat vase de sticlă de pe hol și le-a aruncat în ea, făcând ca sticla să se spargă în jurul lor în timp ce ea alerga spre lift pentru a scăpa”, se susține în plângere.

După ce Ventura s-a urcat în lift, a luat un taxi până la apartamentul ei.

După ce și-a dat seama că fuga ei îl va face pe Combs să fie și mai furios pe ea și complet blocat în cercul său vicios de abuzuri, Ventura s-a întors la hotel cu intenția de a-și cere scuze pentru că a fugit de abuzatorul ei”, se susține în plângere.

Când s-a întors, personalul de securitate al hotelului a îndemnat-o să se urce din nou într-un taxi și să meargă la apartamentul ei, sugerând că au văzut imaginile de securitate care îl arătau pe Combs bătând-o pe Ventura și aruncând cu cioburi în ea pe holul hotelului.”

Combs ar fi plătit InterContinental Century City 50.000 de dolari pentru imaginile de securitate de pe hol din acel moment. Incidentul a făcut parte dintr-o serie de acuzații făcute în procesul din noiembrie, în care Ventura a susținut că a fost violată în 2018 și a fost supusă ani de zile unor abuzuri fizice repetate și de altă natură de către Combs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Fotografia cu lectorul universitar îmbrăcat în fustă a împărțit Internetul. Reacția Universității din București și a colegilor acestuia

3 O poveste reală, nu banc! / Citiți și voi, că asta este lumea în mod real, o bombă cu ceas...

4 „Nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea lui Liviu Dragnea”

5 VIDEO După crimă, ucigașul doctoriței de la Brăila a fost la nuntă / „Nu are remușcări, nici emoții față de ce s-a întâmplat”