Rapperul Snoop Dogg, comentator la Olimpiadă. Ce colos l-a angajat pe cel mai cunoscut consumator de marijuana

Rapperul Snoop Dogg, comentator la Olimpiadă. Ce colos l-a angajat pe cel mai cunoscut consumator de marijuana

Televiziunile se pregătesc de cel mai mare eveniment al planetei, Jocurile Olimpice. Și fac orice pentru a-și maximiza audiențele. Postul NBC a anunțat că unul dintre comentatorii evenimentului găzduit de Paris va fi faimosul rapper american Snoop Dogg.

Snoop Dog susține că s-a lăsat de fumat. Foto Profimedia

Începând cu data de 26 iulie 2024, cel mai cunoscut artist consumator de droguri va realiza reportaje regulate pentru emisiunea olimpică Primetime Show, chiar în prime-time. Într-un videoclip promoțional intitulat „Snoop Year’s Eve”, rapperul apare alături de sportivi de elită precum Suni Lee (gimnastică), A’ja Wilson (baschet), Jagger Eaton (skateboarding), și duo-ul Kelly Cheng și Sara Hughes (volei pe plajă). În discuțiile lor, aceștia au dezvăluit perspectivele lor asupra Jocurilor Olimpice și au împărtășit poveștile lor din disciplinele sportive respective.

Anunțul celor de la NBC

„Pe toată durata Jocurilor, Snoop va sta alături de Mike Tirico, gazda Jocurilor Olimpice de la NBC, și va aduce perspectiva sa unică asupra a ceea ce se întâmplă la Paris pentru o audiență largă de americani în prime-time. El va explora reperele emblematice ale orașului, va asista la competițiile și evenimentele olimpice și va vizita sportivii, prietenii și familiile acestora”, a precizat rețeaua într-un comunicat.

Snoop Dogg și-a construit o imagine în jurul consumului exagerat de marijuana, însă a anunțat în urmă cu o lună că a decis să se lase de acest viciu, în urma unei discuții cu familia. Fanii nu au fost entuziasmați de hotărârea cântărețului , ba chiar unii au declarat că Snoop Dogg fără ”fumuri” nu mai e Snoop Dogg.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?