Rareș Bogdan a răbufnit după eșecul Referendumului organizat de PSD! „Este și eșecul TOTAL, demonstrat încă o dată, pentru 3 televiziuni și pentru vectorii lor de imagine!”

Rareș Bogdan a răbufnit după eșecul Referendumului organizat de PSD! „Este și eșecul TOTAL, demonstrat încă o dată, pentru 3 televiziuni și pentru vectorii lor de imagine!”

Ce scrie jurnalistul pe Facebook:

„Poate vor intelege toti ce inseamna ....CiumaRosie..... si Dragnea-PIAZA REA ....cel ce a reusit sa isi bata joc si de initiativa a 3 milioane de semnatari ai Coalitiei pentru Familie si de BOR! Asta dupa ce in prealabil si-au batut joc de Romania. Diseara la 21.00 voi fi devastator cu toti! Cu absolut toti. Pentru ca rezultatul spune mai multe decat va inchipuiti. Este si esecul TOTAL, demonstrat inca odata, pentru 3 televiziuni si pentru vectorii lor de imagine! La 21.00 EXCLUSIV la “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” veti vedea REALITATEA Romaniei zilelor noastre. La 21.30 Oreste, Oana, Cristi Diaconescu, Ion M. Ionita, Mihai Neamtu, Adrian Papahagi, Stelian Negrea, Ion Bogdan Lefter, George Grigoriu, Ciprian Necula si Cozmin Gusa despre un Referendum cat un secol de invataturi...... Ora 21.00 Adevarul incepe ACUM. 21.00 pana tarziu in noapte! Pana foarte tarziu in noapte....”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

4 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

5 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul asta zboară printr-un munte într-o cascadorie la limită