Rareș Bogdan anunță că azi sigur vom avea guvern

Rareș Bogdan anunță că azi sigur vom avea guvern

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, a declarat, vineri dimineața,  la intrarea pe poarta de la Vila Lac 1 unde la această oră au loc negocierile cu USR PLUS, că ”iese fum alb şi sigur azi avem guvern”, transmite  Antena3.ro

La rândul său, Dan Barna, la intrare la Vila Lac, a spus vineri, întrebat dacă iese fum alb astăzi, aşa cum a susţinut Rareş Bogdan, a răspuns: „Eu am rumeguş în portbagaj, e ok”.

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru viitorul României s-au reluat vineri dimineaţă, la Vila Lac 1.

Partidele care vor să formeze o coaliţie de guvernare, PNL şi USR-PLUS, se bat şi bat pasul pe loc de mai mult de 10 zile. Cu toţii ţin cu dinţii de funcţia de premier, preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef al Senatului.

Context

USR Plus cere un număr egal de ministere cu PNL în viitorul guvern pentru a accepta varianta propusă de liberali ca premier să fie Florin Cîțu, iar președinte al Camerei Deputaților – Ludovic Orban, au declarat surse politice pentru G4Media.ro. De asemenea, cei de la USR Plus nu își doresc nici creșterea numărului de ministere, nici divizarea acestora, au explicat sursele G4Media.ro.

Potrivit acestora, USR Plus exclude în continuare varianta ca Orban să preia șefia guvernului.

Sursele citate au explicat că aceste lucruri i-au fost transmise astăzi lui Ludovic Orban în cadrul întâlnirii cuceilalți lideri ai viitoarei coaliții – Dan Barna, Dragoș Tudorache și Kelemen Hunor de la Vila Lac.

Liderul PNL, deși nu a părut foarte încântat de condițiile USR Plus, a spus că va discuta problema în partid, înainte de o nouă rundă de negocieri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...