Rareș Bogdan, dezvăluiri explozive: Au fost presiuni pentru o nouă întâlnire a Comisiei JURI în cazul Rovana Plumb. În mod normal, candidatul trebuia retras

Rareș Bogdan, dezvăluiri explozive: Au fost presiuni pentru o nouă întâlnire a Comisiei JURI în cazul Rovana Plumb. În mod normal, candidatul trebuia retras.

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat că luni dimineață, la ora 10:30, Comisia JURI se întrunește din nou pentru a identifica și formula recomandări pentru deblocarea situației în care se află Rovana Plumb:

”Luni dimineață, la ora 10:30, Comisia JURI se întrunește din nou pentru a discuta cazul candidatului propus de România”, a precizat Rareș Bogdan duminică, la Antena 3.

Fostul jurnalist a mai declarat că ”au existat presiuni” asupra comisiei pentru a se întruni din nou și pentru a relua discuțiile referitoare la modul în care poate fi soluționat cazul fără precedent al propunerii României pentru funcția de comisar european:

”Au existat presiuni ca să se întrunească a doua oară Comisia JURI. În mod normal, candidatul respins trebuia retras și se revenea cu o nouă propunere”, a declarat Rareș Bogdan duminică seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Rareș Bogdan a mai spus că președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ”nu își va permite” să meargă în echipă cu Rovana Plumb și că va cere ca aceasta să fie schimbată cu o altă propunere.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

5 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde