Rareș Bogdan, dezvăluiri explozive: Au fost presiuni pentru o nouă întâlnire a Comisiei JURI în cazul Rovana Plumb. În mod normal, candidatul trebuia retras

Rareș Bogdan, dezvăluiri explozive: Au fost presiuni pentru o nouă întâlnire a Comisiei JURI în cazul Rovana Plumb. În mod normal, candidatul trebuia retras

Rareș Bogdan, dezvăluiri explozive: Au fost presiuni pentru o nouă întâlnire a Comisiei JURI în cazul Rovana Plumb. În mod normal, candidatul trebuia retras.

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat că luni dimineață, la ora 10:30, Comisia JURI se întrunește din nou pentru a identifica și formula recomandări pentru deblocarea situației în care se află Rovana Plumb:

”Luni dimineață, la ora 10:30, Comisia JURI se întrunește din nou pentru a discuta cazul candidatului propus de România”, a precizat Rareș Bogdan duminică, la Antena 3.

Fostul jurnalist a mai declarat că ”au existat presiuni” asupra comisiei pentru a se întruni din nou și pentru a relua discuțiile referitoare la modul în care poate fi soluționat cazul fără precedent al propunerii României pentru funcția de comisar european:

”Au existat presiuni ca să se întrunească a doua oară Comisia JURI. În mod normal, candidatul respins trebuia retras și se revenea cu o nouă propunere”, a declarat Rareș Bogdan duminică seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Rareș Bogdan a mai spus că președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ”nu își va permite” să meargă în echipă cu Rovana Plumb și că va cere ca aceasta să fie schimbată cu o altă propunere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”