Rareș Bogdan: Într-un moment cheie, CCR a acționat în sprijinul unei minorități care a încălcat legea. Pe cei mulți i-a sfidat

Rareș Bogdan: Într-un moment cheie, CCR a acționat în sprijinul unei minorități care a încălcat legea. Pe cei mulți i-a sfidat

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a comentat la  Digi24  decizia CCR de a anula amenzile aplicate de autoritățile din România celor care nu au respectat legea în timpul stării de urgență. „Curtea Constituțională este cea care într-un moment-cheie pentru România a acționat în sprijinul unei minorități, a unei minorități care a încălcat legea și i-a exonerat de penalitate”, a spus europarlamentarul.

Rareș Bogdan: Curtea Constituțională este exact cea care într-un moment-cheie pentru România a acționat în sprijinul unei minorități, a unei minorități care a încălcat legea și i-a exonerat de penalitate.

Este incredibil ca într-un stat democratic funcțional, CCR să dea dreptate celor care cu bună-știință încalcă legea și pur și simplu să exonereze de plata a orice amendă pe care în timp de pandemie, de restricții totale în timpul stării de urgență au făcut lucruri anormale.

Ei, bine, Curtea a venit, le-a dat lor dreptate, iar pe cei mulți care au respectat legea i-a sfidat.

Domnul Raed Arafat a spus o frază memorabilă, citez: „Cei de la Curtea Constituțională ne-au trimis în prima linie pe noi medicii și ne-au luat muniția”. Pentru că în momentul respectiv au dat dreptate celor peste o sută de mii de oameni care făcuseră ilegalități, care nu respectaseră starea de urgență, izolarea, carantina, măsurile restrictive.

Gândiți-vă ce rău a făcut CCR într-un moment-cheie, un moment în care ar fi trebuit să sprijine nu puterea guvernamentală, ci sistemul de stat din România.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia