Rareș Bogdan: „La mulți ani, minune de român, oriunde te-ai afla!”

Rareș Bogdan: „La mulți ani, minune de român, oriunde te-ai afla!”

Rareș Bogdan, mesaj cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni: „La mulți ani, minune de român, oriunde te-ai afla!”.

„La mulți ani românilor de pretutindeni!
 
Vă îmbrățișez, oameni care țineți România în suflet la sute sau mii de kilometri! Ați plecat pentru a vă căuta norocul în economii consolidate, cu reguli funcționale, dorind să vă ajutați copiii, părinții, să puneți bani deoparte pentru o căsuță. Sau ați plecat pentru a nu mai vedea nemernicia unor politicieni. Sau n-ați avut șansa de a arăta ce poate face un creier harnic și organizat. Sau pentru că ați simțit că meritați mai multă recunoaștere. Sau deoarece ați dorit să faceți medicină, nu hârtii despre medicină.
 
…Nicu e plecat în Belgia de 20 de ani. Muncește pe brânci, dar așa și-a ținut la școală 3 copii. Primul termină rezidențiatul curând. Povestea lui poate părea banală, deși Nicu are instinctul democrației mai curat decât al unui milionar de carton. Iar dacă o înmulțim cu câteva milioane rezultă atât, atât de multă durere…
 
Milioane de români minunați sunt respectați în patriile de împrumut și ne-ar putea învăța multe. Cu niciun preț, niciodată, România nu trebuie să-i abandoneze! Am fi mult mai bogați dacă le-am folosi experiența!
La mulți ani, minune de român, oriunde te-ai afla!”, a scris liderul PNL Rareș Bogdan pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante