Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European: RESPECT adevăraţilor luptători pentru LIBERTATEA noastră, celor ce au crezut și continuă să creadă că România merită TOTUL!

Ce a a scris pe Facebook liderul PNL:

„RESPECT adevăraţilor luptători pentru LIBERTATEA noastră, celor ce au crezut și continuă să creadă că România merită TOTUL!

Instantanee de la expoziția organizată la Bruxelles, în Parlamentul European, de Delegația EPP România. După 30 de ani de libertate, am invitat 30 de revoluționari din orașe-martir. Printre ei sunt Doru Mărieș, Lucian Căldăraru, Romeo Dunca, Marian Moroșanu... Sunt 30 de ani de libertate în care acești oameni au luptat pentru adevăr și continuă să lupte. Le port un respect profund.
...Încă așteptăm cu toții adevărul. Cel juridic. Inima noastră ne-a spus de mult cum stau lucrurile. De această dată, adevărul înseamnă dreptate. Nu poate fi altfel. Sângele din 1989 a curs pentru a avea dreptul la democrație. Până nu se va face justiție, el va continua să curgă.

Am ascultat 30 de oameni, 30 de povești dureroase despre 1989. Conform Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, evenimentele din 1989 s-au soldat, în total, cu 5.205 victime, dintre care 1.116 morți și 4.089 de răniți. Din cei 1.116 morți, 159 au căzut până în 22 decembrie, orele 12.09 (fuga lui Ceaușescu de pe sediul CC). Cel mai mare număr de morți a fost la Timișoara. Printre ei, 50 de copii. Le datorăm dreptul de a vorbi liberi. Le mai datorăm ceva: să nu mai permitem urmașilor torționarilor, colegilor lor ideologici, să sfâșie România, să acapareze instituții, să jefuiască atât cât a mai rămas din vatra noastră.

Mulțumesc Doru Mărieș, Oreste Teodorescu, Paul Cozighian! Mulțumesc colegilor din Delegația EPP România!” 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...