Rareș Bogdan, mesaj SPECIAL pentru fanii de pe Facebook! „Candidez pentru România oamenilor cinstiți”

Rareș Bogdan, mesaj SPECIAL pentru fanii de pe Facebook! „Candidez pentru România oamenilor cinstiți”

Ce a scris pe Facebook dușmanul de moarte al PSD:

„Va multumesc tuturor PRIETENILOR mei de aici, de pe Jocuri de Putere cu Rares Bogdan si de pe toate Grupurile de Facebook create, in frunte cu “Fan Grup Rares Bogdan” si “Alaturi de Rares Bogdan”. Veti vedea, NU VA VOI DEZAMAGI!

Candidez pentru România oamenilor cinstiți

Înlocuiesc durerea de a mă despărți de presă, unde am avut totul, cu bucuria de a porni la drum cu un singur gând în minte: România mare, nemuritoare, onestă, România unde oamenii care muncesc nu trebuie să aibă pile, ci reușesc datorită minții și străduinței. Dacă vreți, România la care au visat cei care au ieșit în stradă în 1989, România de unde, cei care s-au săturat să fie luați de politicieni drept fraieri, au plecat, căutându-și patrii de împrumut. România din vis este posibilă: întindem mâna și o luăm. Da, atât de simplu este, și îngrozitor de greu.

Am simțit că este momentul să lupt acolo unde țara are nevoie de mine: În Parlamentul European. Știu, relevanța acestei instituții fundamentale a Uniunii Europene scapă multora dintre români. Nu este vina lor. Clasa politică imatură, care nu are exercițiul normalității democratice în sânge, a desconsiderat exact locul de unde putea influența destinul țării noastre. Dar dacă vrem ca România frumoasă să capete voce, noi, cei care am reușit deja să ne facem auziți, trebuie să ne unim și să luptăm pentru ea.

România este atacată din interior de o gașcă de infractori. România își trăiește aproape ultimele clipe de speranță, și simt că este momentul să fac mai mult.

Plec la Bruxelles/Strasbourg cu imaginea țării mele în minte, cu convigerea că voi contribui la aflarea adevărului despre confiscarea statului de către politicieni corupți, cu șansa de a le spune tuturor că românii nu sunt reprezentați de Dragnea și slugile lui decât printr-un accident al istoriei.

La Bruxelles/Strasbourg îmi voi face prieteni noi, dar mai ales utili unui proiect pentru care merită să sacrifici totul: acela de a reda România oamenilor frumoși, credincioși, harnici, dar mai ales cinstiți! 

M-am alăturat PNL deoarece sunt un om. Am sentimente, am respect pentru istorie și consider Brătienii familia pe a cărei frunți a pus Dumnezeu un deget. Cred într-o dreaptă unită care poate câștiga majoritatea absolută în Parlamentul României. Acesta este scopul, nu mă mulțumesc cu mai puțin. Trebuie să reconstruim România, să facem din politicieni instrumentele poporului. Acum este invers. Potrivit Constituției, suveranitatea aparține poporului, dar în numele exercitării ei, PSD și ALDE au transformat o democrație într-o dictatură. Vom schimba asta!

Mulțumesc, Realitatea TV, pentru șansa de a deveni un nume iubit de români! Este momentul să întorc această dragoste și să mă implic în politică. Nu uitați să iubiți România în fiecare zi! Mie îmi este casă, hrană, lumină. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dragnea ne-a vândut la unguri? Vicepremierul ungar anunță că Budapesta a avut un acord verbal cu autoritățile …

2 Stenograme DNA / Deputatul PSD Căprar spunea că-i duce bani lui Dragnea. Dăncilă, Fifor și Cuc apar și ei

3 SURSE / „Dosarul PSD” ar duce la vârful partidului. Fifor, Teodorovici și Vâlcov, în vizorul procurorilor DNA?

4 Dragi procurori, e rândul vostru! / Noi dezvăluiri făcute de jurnalista Ioana Ene Dogioiu

5 ULTIMĂ ORĂ / Scandal în CSM după ce Țînț n-a ieșit din primul tur!

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb